The Avengers 2: posibile subiecte

de Ştefan Dobroiu în 15 Mai 2013
Despre ce ar putea fi vorba în continuarea mega-hitului anului trecut?

Joss Whedon a declarat că scenariul lui The Avengers 2 este în curs de finalizare, ba chiar a dat câteva indicii cu privire la ce ar putea aduce nou sequelul aşteptat în 2015. Cu filmările programate să înceapă în prima parte a lui 2014, regizorul scenarist are timp berechet să modifice scenariul, dar asta nu înseamnă că dezbaterile online nu sunt în toi. Miza? Direcţia noilor aventuri ale Răzbunătorilor! Află din materialul de mai jos cele mai probabile provocări din universul Avengers.

Cei de la Total Film au publicat recent un material ce explorează direcţiile de avut în vedere pentru The Avengers 2, iar pe primul loc au clasat, cu şanse de realizare de 99%, aventura "Mănuşa infinitului". Argumentele lor? Prezenţa lui Thanos, unul dintre mega-villain-ii universului Marvel, în ultima secvenţă din The Avengers, dar şi faptul că celebra mănuşă a putut fi întrezărită în Thor, unde poate fi văzută pusă la păstrare în "seiful" lui Odin, liderul Asgard-ului interpretat de Anthony Hopkins. Îşi va face mănuşa apariţia în Thor: Întunericul, aşteptat pe ecrane în această toamnă? Nu ştim încă, dar includerea ei în noile aventuri ale Răzbunătorilor ar justifica refolosirea ei într-unul din filmele Marvel programate pentru premieră până în 2015.

Bineînţeles, şefii de la Marvel au fost întrebaţi şi răs-întrebaţi despre amănuntele sequelului şi până acum nu au fost deloc generoşi cu dezvăluirile. Kevin Feige, preşedintele de producţie al Marvel, a declarat chiar că Thanos va fi pus la păstrare pentru The Avengers 3, dar nu e prima oară când declaraţiile sale trimit fanii pe direcţii cu totul false. Ce mai ştim este că versiunile pentru marele ecran ale eroilor Marvel pot fi fidele sursei din bezile desenate, dar pot şi improviza, cel mai bun exemplu fiind Iron Man 3, unde un anumit personaj extrem de popular a fost complet refăcut la trecerea pe marele ecran.

Ce ştim până acum este că, deşi poate combina mai multe surse din benzile desenate, filmele Marvel s-au strecurat până acum printre teme pe care fanii împătimiţi ai acestora le-au recunoscut fără greş. Şansele ca sequelul să exploreze aventuri familiare fanilor sunt foarte mari, chiar dacă aceste aventuri for suferi modificări în ecranizare.

Când Feige l-a "amânat" pe Thanos pentru Avengers 3 a mai spus că provocarea din Avengers ar putea veni din "interior", ceea ce i-a făcut pe fani (şi pe redactorii Total Film) să discute posibilitatea ca sequelul să trateze Războiul Civil al supereroilor. Subiectul a fost tratat în benzile desenate semnate de Mark Millar (Kick-Ass): guvernul adoptă Legea Înregistrării Supraoamenilor, care obligă supereroii să-şi dezvăluie adevărata identitate autorităţilor. Unul dintre susţinătorii legii este Tony Stark, iar principalul oponent este Căpitanul America, în spatele fiecăruia grupându-se şi alţi supereroi, ceea ce va da naştere unui adevărat război al supereroilor.

Un subiect asemănător ar fi coalizarea Răzbunătorilor împotriva lui Hulk, pe care l-au surghiunit, la un moment dat, în spaţiu. Ar fi un subiect perfect pentru un film de sine stătător cu Hulk, dar Mark Ruffalo, interpretul gigantului verde din The Avengers, a infirmat de mai multe ori zvonurile privind o producţie dedicată exclusiv lui. Sus în topul preferinţelor fanilor este şi o confruntare cu civilizaţia extraterestră Skrulls, care ajunge să controleze, datorită puterii membrilor ei de a căpăta orice formă, tot mai mulţi supereroi.

Sunt mari şanse să aflăm de-abia după începutul filmărilor sinopsisul oficial al lui Avengers 2, dar aceste direcţii nu trebuie ignorate: ele ar putea fi folosite pentru alte sequeluri.

Exploreaza subiecte similare:

Iron Man 3, Joss Whedon, Kevin Feige, Anthony Hopkins, The Avengers, Mark Millar, The Avengers 2, Kick-Ass, Thor: The Dark World

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 15 mai 2013 13:44
adaptarea subiectului din civil war e prea mare pentru un singur film...
cred ca vor merge totusi pe o varianta care sa lege filmul de guardians of the galaxy....

raulk pe 15 mai 2013 13:56
Ne dam cu parerea dar cel mai bine e sa asteptam,chiar daca mai e cale lunga pana atunci.
Miiku pe 15 mai 2013 14:26
Nhu e nimic sigur.. mai e destul pana atunci..
cosmin_kedii pe 15 mai 2013 16:16
mai este pana in 2015
cosmin_kedii pe 15 mai 2013 16:17
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
rdu72 pe 15 mai 2013 16:31
Asa a fost si cu Ironman 3,atitea pareri despre cum va fi...si de fapt nu a avut nici o legatura cu ce sa scris!Cum sa mai spus...mai e destul pina in 2015. Va fi cu siguranta un succes al celora de la Marvel,sper sa aiba idei mai bune decit au avut cu sfirsitul ultimului lor film!
alex_il_fenomeno pe 21 iunie 2013 20:00
Vom trai si vom vedea...Acum sincer, pana in 2015 povestea se poate schimba in multe randuri.
Tyson_Kyd pe 17 octombrie 2013 22:11
Interesant !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells