Tahar Rahim se alătură distribuției Madame Web, versiunea feminină a lui Spiderman

de Gloria Sauciuc în 5 Iun 2022
S-a afirmat că studiourile Sony o văd pe Madame Web ca pe propria lor versiune a Doctor Strange

Madame Web și-a adăugat un nou nume în distribuție, în persoana lui Tahar Rahim (The Mauritanian, foto),  anunță publicația Deadline.

Nu știm ce rol va juca Rahim, însă cee ce știm este că se va alătura unei distribuții tot mai largi din care fac parte Dakota Johnson (The Lost Daughter), Sidney Sweeney (Euphoria), Celeste O'Connor (Ghostbusters: Afterlife) și Isabela Merced (Dora the Explorer).

Personajul Madame Web a fost creat de către Denny O'Neil și John Romita Jr. în benzile desenate Marvel din anii 1980 Amazing Spider-Man #210. În toate ipostazele, este o femeie în vârstă care suferă de o boală ce o obligă să fie legată la un sistem de menținere a vieții ce arată ca o plasă de păianjen. Totuși, are niște superputeri printre care se numără telepatia și clarviziunea, ceea ce îi permite să vadă un univers mai amplu de supereroi.

S-a afirmat că studiourile Sony o văd pe Madame Web ca pe propria lor versiune de Doctor Strange în cadrul propriului lor univers de personaje Marvel, din care fac parte Venom al lui Tom Hardy și Venom: Let There Be Carnage, Morbius al lui Jared Leto și noul Kraven The Hunter cu Aaron Taylor-Johnson.

S.J. Clarkson (Jessica Jones, The Defenders) semnează regia filmului. Matt Sazama și Burk Sharpless au semnat scenariul.

Exploreaza subiecte similare:

Tahar Rahim

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells