Sitcomurile toamnei 2015

de Ştefan Dobroiu în 14 Mai 2015
Află ce pregătesc televiziunile americane pentru cel mai bogat sezon al anului

Toamna este cel mai important sezon pentru gigantica bătălie pentru audienţă a televiziunilor americane, iar comediile sunt adesea cârligul cu care creatorii de programe atrag atenţia telespectatorilor. Zeci de noi seriale se află în curs de pregătire, iar noi îţi arătăm mai jos o selecţie de sitcomuri ce ar putea impresiona publicul mondial.

Grandfathered
John Stamos (foto) revine în atenţie cu un sitcom despre Jimmy, un burlac care află, în câteva secunde, că nu este doar tată, ci şi bunic. Vestea îi da viaţa peste cap spilcuitului Jimmy, acesta trebuind, înconjurat de personaje secundare pitoreşti, să-şi administreze noua viaţă de familie pe lângă aceea la fel de complicată de patron de restaurant.

Crowded
NBC programează Crowded, o comedie despre un cuplu de vârstă mijlocie, Mike şi Martina, care se bucură de libertate după ce fiicele li s-au mutat de acasă, iar părinţii lui Mike au hotărât şi ei să plece în Florida. Doar că planurile se schimbă şi cele şase personaje ajung din nou să împartă aceeaşi locuinţă, spre disperarea generaţiei de mijloc a familiei.

Dr. Ken
Datorită filmelor Marea mahmureală Ken Jeong a devenit un star internaţional, iar acum iată-l protagonist în propriul sitcom. Actorul îl interpretează pe doctorul Ken, un medic foarte priceput dar adesea depăşit de provocările din carieră şi viaţa de familie. Faptul că soţia lui este psiholog ar putea să-l ajute, dar cel mai adesea îl încurcă.

The Grinder
O comedie bazată pe diferenţele gigantice între a interpreta un avocat într-un serial şi a fi avocat în viaţa reală. Dean (Rob Lowe), actor în serialul The Grinder, se întoarce în oraşul natal după terminarea serialului. Aici insistă să ajute la firma de avocatură a familiei, convins că nu sunt prea mari diferenţe între viaţa reală şi experienţele sale din serial.

Life in Pieces
O comedie despre experienţele trăsnite ale unei familii. Evenimentele vor fi comentate de membrii numeroasei familii, fiecare cu propria abordare şi părere despre o anumită situaţie. Dianne Wiest, James Brolin, Zoe Lister Jones şi Colin Hanks interpretează o parte din rolurile principale.

People Are Talking
În rolul principal îl revedem pe Mark-Paul Gosselaar (Salvaţi de clopoţel). Două cupluri de prieteni comentează la nesfârşit o mulţime de subiecte incomode. Un exemplu: oare noua lor babysitter este cumva un star porno?

Rush Hour
Hibrid de acţiune şi comedie, serialul inspirat de cele trei filme omonime realizate pentru marele ecran îi va avea în centrul atenţiei pe actorii Jon Foo şi Justin Hires. Ei îşi vor rezolva cazurile având timp şi să se certe la nesfârşit.

Superstore
O comedie despre angajaţii unui gigantic magazin. Conflicte între angajaţii cu ştate vechi şi nou-veniţii în echipă, dar şi situaţii trăsnite cu clienţii obsedaţi de chilipiruri şi reduceri.

Uncle Buck
Bazat pe filmul cu acelaşi nume, serialul îl arată pe personajul titular interpretat de Mike Epps devenind, în schimbul unui acoperiş deasupra capului, un neconvenţional babysitter pentru nepoatele şi nepotul lui. Cine ştie, poate că situaţia nu pare extrem de fericită pentru Buck, dar experienţele cu micile sale rude îi vor oferi răspunsuri la problemele vieţii.

Angel from Hell
Puţine sunt actriţele care să merite propriul sitcom mai mult decât Jane Lynch (Glee). În Angel from Hell actriţa este Amy, care se prezintă drept înger păzitor al lui Allison, o dermatoloagă perfecţionistă. La început Allison crede că Amy este nebună, dar curând va vedea nu doar că aceasta ştie toate detaliile din viaţa ei, ci şi că poate prevedea viitorul.

Care dintre aceste seriale ţi se pare cel mai interesant?

Exploreaza subiecte similare:

John Stamos, Ken Jeong, Jane Lynch, Rob Lowe, Mark-Paul Gosselaar, Mike Epps

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 15 mai 2015 12:29
Cel mai interesant mi se pare Crowded.Sitcomurile astea vor fi difuzate si de posturile romanesti?Acum singurul sitcom difuzat e Traznitii , plus sitcomurile pentru copii de pe nikelodeon si Disney Channel .Deci penurie mare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells