Sinopsis oficial și nou trailer Transformers: The Last Knight

de Cinemagia în 18 Mai 2017
Transformers: Ultimul cavaler intră în cinematografele noastre pe 23 iunie în format 3D

Transformers: Ultimul cavaler zdruncină din temelii universul francizei și redefinește ceea ce înseamnă să fii erou. Oamenii sunt în război cu Transformerii, și Optimus Prime a dispărut. Cheia salvării viitorului nostru e adânc îngropată în secretele trecutului, în istoria neștiută a Transformerilor pe Pământ, se vede în sinopsisul oficial pentru Transformers: Ultimul cavaler .

Cei pe umerii cărora cade uriașa misiune de a salva lumea noastră formează o alianță căreia nu i se dau prea multe șanse: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, un lord britanic (Sir Anthony Hopkins), și o profesoară de la Oxford (Laura Haddock).

În viața oricui vine un moment când suntem chemați să facem un gest eroic. În Transformers: Ultimul Cavaler, cei vânați sunt cei care vor deveni eroi. Eroii vor deveni dușmani diabolici. O singură lumea va putea supraviețui – va fi, oare, lumea noastră, sau lumea lor va învinge?

Michael Bay se inspiră de la Steven Spielberg punând în film două ingrediente care să aducă emoție și curiozitate - copiii (cu roluri importante în desfășurarea poveștii) și SF-ul. Iar o scenă din trailer amintește de  îndrăgitul C-3PO din Star Wars.

Exploreaza subiecte similare:

Transformers: The Last Knight, Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Laura Haddock

Alte știri din cinema

Iată primul trailer oficial al thrillerului Absentia

În timp ce caută înverșunată unul dintre cei mai periculoși criminali în serie, agenta FBI Emily Byrne (Stana Katic) dispare

Mini-seria „Top of the Lake” intră în grila FilmBox Plus, din 29 iulie

Distinsă cu Globul de Aur și premiul Emmy, mini-seria o are în centru pe detectiva Robin Griffin (Elisabeth Moss)

Thor: Ragnarok va avea „cea mai distractivă versiune a protagonistului”

Regizorul filmului,Taika Waititi, ne asigură că vom vedea „cea mai amuzantă” şi „cea mai adorabilă versiune a lui Thor" din 27 octombrie

„Singuri: Pierduţi în sălbăticie”, în premieră pe canalul History, de sâmbătă

Din 30 iulie, de la ora 22:00, televiziunea propune un format diferit al arhicunoscutului reality show prin seria „Singuri: Pierduţi în sălbăticie”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 18 mai 2017 19:16
filmele de genul acesta nu prea au niciun plot. baietii buni vs baietii rai e cam tot ce se poate spune.
p.s: nu spun ca filmul nu merita urmarit. cu siguranta in 3d sau imax va fi un spectacol vizual pe cinste

boghiu_andrei pe 19 mai 2017 14:14
Mai mult apreciez Transformers care este ce este,decat ce face Marvel transformand toate filmele in Avengers....In Spider-Man apare Tony Stark,in Thor Hulk,s.a Ma plictisesc aceste filme....Transformers este in continuare cum trebuie sa fie Transformers o serie de nota 6-7 dar macar te bucura vizual.. Sa o tina tot asa..
boghiu_andrei pe 20 mai 2017 19:07
La fel si eu:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback