Se pregătesc noi episoade din Twin Peaks

de Cristina Grigore în 7 Oct 2014
Acestea vor fi difuzate din 2016 pe canalul TV Showtime

Celebrul serial al anilor ’90, Twin Peaks, se întoarce pe micile ecrane, scrie Deadline.com. Postul TV american Showtime a cerut realizarea a nouă episoade, a căror difuzare este programată pentru 2016.

Noul Twin Peaks nu a fost gândit ca un remake. Episoadele anunţate vor fi o continuare a seriei originale, a căror acţiune se desfăşoară în zilele noastre.

Creatorii serialului, David Lynch şi Mark Frost, vor imagina noul sezon, iar Lynch se va ocupa şi de regie. Anunţul făcut de cei doi în week-end  pe un site de socializare a stârnit entuziasmul fanilor. Frost a menţionat că vom putea vedea şi câţiva dintre actorii din vechea distribuţie, însă este „prea devreme pentru detalii în acest sens”.

Gândit iniţial pentru două sezoane, ce au rulat în 1990 si 1991, Twin Peaks l-a avut în rolul central pe Kyle MacLachlan. Acesta l-a interpretat pe Dale Cooper, un agent special al FBI care investiga moartea Laurei Palmer (Sheryl Lee), odinioară cea mai populară fată din oraş. În 1992 a fost lansat un spinoff, Twin Peaks: Fire Walk with Me, ce a servit atât ca prequel, cât şi ca epilog al aclamatului serial.  

Exploreaza subiecte similare:

Twin Peaks, David Lynch, Mark Frost, Kyle MacLachlan, Sheryl Lee, Twin Peaks: Fire Walk with Me

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CrazySick pe 7 octombrie 2014 16:13
Ce veste buna. :) Frumos.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells