Recomandări TV. Covorul roșu al Globurilor de Aur, film cu zombi nerecomandat minorilor, serial românesc nou

de Gloria Sauciuc în 11 Ian 2016
Iată ce ne așteaptă pe micile ecrane între 11 și 17 ianuarie 2016

Covorul roșu. „Globurile de Aur”
luni, 11 ianuarie, ora 1.00 a.m., E!


Se reia luni, 11 ianuarie, de la orele 16:00 și 20:00, marți, 12 ianuarie, de la ora 17:00, apoi miercuri, 13 ianuarie: orele 10:00, 15:00, 20:00, după care joi, 14 ianuarie: de la ora 12:00, vineri, 15 ianuarie: 16:00 și sâmbătă, 16 ianuarie: ora 15:00.
Luna ianuarie 2016 aduce și primul eveniment major din industria cinematografică americană: Gala decernării Premiilor Globurile de Aur, care a avut loc duminică, 10 ianuarie 2016, la Los Angeles. În noaptea de 10 spre 11 ianuarie, începând cu ora 1:00, E! îşi duce telespectatorii în culisele unuia dincele mai elegante evenimente de la Hollywood, transmiţând în direct de pe covorul roşu al Globurilor de Aur cele mai fierbinți știri din lumea modei. Starurile E! Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic vor fi pe covorul roşu, pentru a prezenta cât mai detaliat sosirea vedetelor, ţinutele lor atrăgătoare, realizate de cei mai buni designeri ai lumii şi pentru a intervieva cei mai importanți actori, regizori sau scenariști ai momentului.

Ținutele purtate de vedete la Gala de decernare a Globurilor de Aur 2016 vor fi analizate în cele mai mici detalii în cadrul ediției speciale a emisiunii Fashion Police:Globurile de Aur 2016, difuzată miercuri, 13 ianuarie, la ora 22:00, exclusiv la E!

Nerecomandat sub 15 ani. „Zombie Strippers
marți, 12 ianuarie, ora 22.15, ProCinema

Ireverențios, pe alocuri șocant, pe alocuri scabros, sexy, sangeros și totodată ilar, cu Jenna Jameson și Robert Englund (Cosmarul din Elm Street). O agenție guvernamentală secretă eliberează un virus chimic mortal, care readuce morții la viata. Primul loc atacat de virus este "Rhino's", un club de striptease de mare succes...

Serial românesc nou. „Deschide ochii

miercuri, 13 ianuarie, ora 22.15, ProTV

Victor Rebengiuc joacă rolul principal, al lui Horia Barbu, un avocat nevăzător genial, ironic, idealist și surprinzător, care contrazice prin tot ceea face sintagma justiția e oarbă.
Andi Vasluianu este Denis Tomulescu, mâna dreaptă a avocatului orb. Naiv, șmecher, cu puseuri de idealism, este preocupat de faptul că nu își va primi salariul din cauza excesului de cazuri pro bono în care e implicat cabinetul de avocatură, iar apariția unei stagiare la cabinet va complica lucrurile. Stagiara Emilia Sterian, jucată de Aylin Cadir, are toate calitățile: este atrăgătoare, descurcăreață și isteață. Comisarul de poliție (Răzvan Vasilescu), prieten apropiat al bătrânului avocat, avocatul fără scrupule (Radu Gabriel) și secretara (Luminiţa Gheorghiu) personajului principal vor contribui la fiecare dintre momentele din serial.

Fantasy. „Cursa spre Witch Mountain

joi, 14 ianuarie, ora 20.30, Antena 1

Ani de zile au circulat poveşti despre un loc secret, aflat în mijlocul deşertului Nevada, cunoscut pentru fenomenele inexplicabile şi lucrurile stranii văzute aici. Se numeşte Witch Mountain, iar când şoferul de taxi Jack Bruno (Dwayne Johnson) întâlneşte doi adolescenţi cu puteri supranaturale, care devin pasagerii săi, se trezesc azvârlit într-o aventură pe care nu şi-o poate explica. Lucrând în echipă, Jack şi tinerii săi pasageri descoperă că singura şansă de a salva lumea este să descifreze secretele ascunse de Witch Mountain, într-o adevărată cursă contra cronometru.

Acțiune. „Incredibilul Hulk

vineri, 15 ianuarie, ora 20.30, Antena 1

Omul de ştiinţă Bruce Banner străbate lumea în lung şi-n lat, disperat să afle un leac pentru boala care-l face să se transforme într-un uriaş monstru verde. Pe urmele lui pornesc trupe militare, hotărâte să-l prindă şi să-l studieze, pentru a-i folosi puterile în scopuri mârşave. Tocmai când Banner este pe punctul de a găsi antidotul, ceea ce-l poate apropia de singura femeie pe care a iubit-o vreodată, el trebuie să scape şi de Monstru, o bestie cu puteri la fel de mari ca ale lui.

Comedie. „Răzbunare cu stil

sâmbătă, 16 ianuarie, ora 15.15, ProTV

Harry (Colin Firth), un curator de artă, caută să se răzbune pe şeful său, într-o manieră surprinzătoare: va încerca să îl convingă să cumpere un tablou fals de Monet. Are însă nevoie de ajutorul unei femei frumoase, dispusă să fie momeala. Nicole (Cameron Diaz) pare să fie candidata perfectă, dar Harry devine rapid fermecat de ea, astfel încât planul său este pus în pericol.

Arte marțiale mixte. IMMAF

Duminică, 17 ianuarie, ora 23.30, Extreme Sports Channel

Campionatul Mondial al Federaţiei Internaţionale de Arte Marţiale Mixte (IMMAF) se întoarce pentru al doilea an consecutiv în Las Vegas (SUA). Din nou, concurenţii celei mai mari competiţii de amatori de arte marţiale din întreaga lume, se luptă pentru titlul campionatului. Urmăriţi cum concurenţii sunt selectaţi aleatoriu pentru a intra în octagonul celei mai mari competiţii de arte marţiale mixte.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Seacrest, Giuliana Rancic, Zombie Strippers, Robert Englund, Jenna Jameson, Deschide ochii, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Aylin Cadir, Răzvan Vasilescu, Radu Gabriel, Luminiţa Gheorghiu, Race to Witch Mountain, Dwayne Johnson, The Incredible Hulk, Gambit, Colin Firth, Cameron Diaz

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lili22 pe 11 ianuarie 2016 15:13
sunt recomandate filme si seriale de pe Pro Tv si Antena!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells