Recomandări TV 8-14 iunie: filme clasice și mult sport

de Gloria Sauciuc în 8 Iun 2015
Luni - New York, New York, joi - film pentru întreaga familie, plus emisiuni sportive

Ziua de luni este a recomandărilor TV, dar și a invitației de a consulta programul complet de pe Cinemagia, sau numai rubricile „Filme la TV” și „Seriale la TV”, pentru a descoperi oferta integrală a canalelor TV.

Film clasic. „New York, New York

luni, 8 iunie, ora 20.20, AMC

În ziua în care se termină Al Doilea Război Mondial, Jimmy, un saxofonist egoist, dar cu darul vorbirii, o întâlneşte pe Francine, o cântăreaţă de bar cu personalitate. Cu Liza Minnelli, Robert De Niro, Mary Kay Place, Barry Primus.  Regia Martin Scrsese.

Sport. Transmisiune directă Rugby

marți, 9 iunie, ora 19.00, TVR 2

România-England Counties. Meci amical. Comentatori:  Alex Roman,  Dragoş Bocanaciu Producător Mihai Dionise. Transmisiune directă de la Bucureşti.

Reportaj arhitectură extremă.  „Turnurile din Kuweit

miercuri,  10 iunie, ora 19.30, Discovery Turbo Xtra

Danny Forster este în Kuweit unde s-a construit cea mai înaltă structură răsucită din lume, Turnul Al Hamra. Ridicându-se la o înălțime de 412 m, turnul Al Hamra - ale cărui lucrări de construcție au fost recent încheiate - a devnit cea mai înaltă clădire din Kuwait. Proiectat de Skidmore, Owings and Merrill, clădirea având spații de birouri și spații comerciale, are o formă ce se răsucește, părând a fi sculptată dintr-un monolit de piatră. Pe fațadale de est, nord și vest, datorită formei clădirii, perspectivele fiecărui spațiu au fost extinse la maxim, în vreme ce fațada sudică a fost protejată de razele puternice ale soarelui. Fațada se torsionează, având o întoarcere de 130 de grade în plan orizontal, astfel că forma generală a clădirii devine asimetrică.

Film pentru întreaga familie. „Alice în Ţara Minunilor

joi, 11 iunie, ora 18.30,  ProCinema

Filmul Alice în Ţara Minunilor este realizat după cartea cu acelaşi titlu, scrisă de Lewis Carrol. Este povestea clasică a unei fete pe nume Alice, care, urmărind un iepure alb, ajunge în Ţara Minunilor, unde trăieşte nişte experienţe de neuitat: dimensiunile ei se micşorează, se împrieteneşte cu animalele, alături de care stă la masă, pătrunde într-un palat în care cărţile prind viaţă, se mişcă şi vorbesc.  Cu: Natalie Gregory, Sheila Allen, Sharee Gregory, Red Buttons, Sherman Hemsley, Donald O’Connor.

Acțiune.Curierul 3

vineri, 12  iunie, ora  20.30, Antena 1

Frank Martin (Jason Statham) este forțat să o transporte pe Valentina, fata lui Leonid Vasilev, Președintele unei Agenții de Protecția Mediului din Ucraina. Valentina a fost răpită, așa că Frank trebuie să o ducă de la Stuttgart la Budapesta, pană ajunge la Odessa, la Marea Neagră. Cu ajutorul inspectorului Tarconi, Frank va încerca să întoarcă situația împotriva celor care l-au fortat să o transporte pe Valentina. Dar Leonid Vasilev crede că Frank este cel care a răpit-o pe Valentina, așa că el trimite agenți să îl prindă. În ciuda dispoziției cinice a lui Valentina, și tentativa lui de a nu se implica, Frank și Valentina se îndrăgostesc, în timp ce încearcă să scape cu viață din amenințările care îi așteaptă la fiecare „curbă”.

Comedie/Aventuri.  „O lume nebună, nebună, nebună

sâmbătă, 13  iunie, ora 16.10, AMC

Un răufăcător pe moarte dezvăluie automobiliştilor care i-au sărit în ajutor  locul în care a ascuns comoara răpită cu câţiva ani în urmă. În curând, începe o goană nebună în rândul cetăţenilor onorabili, în căutarea banilor. Cu Spencer Tracy, Milton Berle, Sid Caesar, Buddy Hackett.

Emisiune magazin. „Club nautica”

duminică, 7 iunie, 12.00, Kanal D

 „Club nautica” este un program  dedicat pasionaților de bărci cu velă și motor, precum și celor interesați de sporturile nautice. Emisiunea nu este dedicată numai  posesorilor de yachturi, ci si  proprietarilor de bărci mici, kite și windsurf, și pasionaților de pescuit.

Exploreaza subiecte similare:

New York New York, Alice in Wonderland, Transporter 3, It's a Mad Mad Mad Mad World

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lili22 pe 8 iunie 2015 09:41
La Cinemax puteti vedea Leviathan.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells