Primul trailer pentru filmul lui M. Night Shyamalan, Knock at the Cabin, e aici!

de Gloria Sauciuc în 23 Sep 2022
O familie are de făcut o alegere imposibilă pentru a evita Apocalipsa

Universal Pictures a dat publicității trailerul pentru următorul film al lui M. Night Shyamalan: Knock at the Cabin, inspirat din bestseller-ul lui Paul G. Tremblay din 2018 The Cabin at the End of the World. Filmul va avea premiera în sălile de cinema pe 3 februarie 2023.

În timp ce se află în vacanță la o cabană izolata, o fetiță și părinții ei sunt luați ostatici de către patru străini înarmați, care le cer sa faca o alegere imposibilă pentru a evita Apocalipsa. Fără comunicare cu restul lumii, familia trebuie să aleagă ce anume să creadă înainte să piardă totul.

În film joacă Dave Bautista (Dune, Guardians of the Galaxy), Jonathan Groff – nominalizat la premiul Tony (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Fleabag), Nikki Amuka-Bird, nominalizata la premiul BAFTA (Persuasion, Old), nou-venita Kristen Cui, Abby Quinn (Little Women) și Rupert Grint (cunoscut din seria Harry Potter).

Filmul este produs de către Blinding Edge Pictures, în asociere cu FilmNation Features și Wishmore Entertainment, fiind un film semnat de M. Night Shyamalan. Scenariul este semnat de către M. Night Shyamalan, Steve Desmond și Michael Sherman, dupa cartea lui Tremblay.

Producția este semnată de către Shyamalan, Marc Bienstock (Split, Glass) și Ashwin Rajan (Servant, Glass). Producătorii executivi sunt Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos și Ashley Fox. Shyamalan, care a prezidat anul acesta juriul de la Festivalul de Film de la Berlin, a semnat și a regizat ultima dată serialul marca Apple Servant, pentru care a fost nominalizat la un premiu Emmy Primetime, scrie Variety.

Exploreaza subiecte similare:

Knock at the Cabin, M. Night Shyamalan

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 25 septembrie 2022 11:05
Un nou film care se inscrie in trendul LGBT. In prezentare se spune: ”În timp ce se află în vacanță la o cabană izolata, o fetiță și părinții ei sunt luați ostatici...”, dar ceea ce nu se spune este ca ”parintii” sunt doi gay. Oare de ce nu au precizat asta??... Le-a fost rusine??...Sau pentru ca lumea si-a dat seama de ce tampenie reprezinta impunerea ”cu forta” a acestui trend LGBT de parca ar fi ceva normal care trebuie promovat si impus tuturor fara sa fie intrebati!?!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells