Prima imagine din thriller-ul de război Allied, cu Brad Pitt şi Marion Cotillard

de Cristina Grigore în 4 Aug 2016
Filmul în care cei doi joacă roluri de spioni, îl are în scaunul regizoral pe Robert Zemeckis

Noul film al lui Robert Zemeckis – după biograficul The Walk, lansat anul trecut – va fi un thriller romantic plasat în anul 1942, ale cărui capete de afis sunt starurile Brad Pitt şi Marion Cotillard. Pelicula a încheiat deja filmările, iar prima imagine oficială a fost lansată online, arată LatinoReview.com.

Site-urile de profil subliniază chimia dintre protagonişti (relaţia infiripată pe platou între Pitt şi Cotillard pare să fi afectat şi căsnicia actorului cu Angelina Jolie, au susţinut unele tabloide), căci pelicula este una romantică, deşi plasată în lumea dinamică şi tensionată a spionilor.

Sinopsis-ul lui Allied aduce alături un agent al serviciului britanic de spionaj, Max Vatan (Pitt) şi o spioană franceză Marianne Beausejour (Cotillard). Cei doi se îndrăgostesc în timpul unei misiuni de asasinare a unui oficial german, însă la scurtă vreme Max află că partenera sa, acum mama copilului său, lucrează de fapt pentru nazişti, şi incepe să o investigheze. Povestea este una adevărată, adaptată de scenaristul Steven Knight.

Lansarea filmului, ce-i mai are în distribuţie pe Matthew Goode, Raffey Cassidy, Jared Harris şi Lizzy Caplan, va avea loc în Statele Unite pe 23 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Allied, Brad Pitt, Marion Cotillard, Robert Zemeckis

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 23 august 2016 14:15
Doi actori mari intr-o poveste ce mereu are priza la public... Consider ca se va bucura de un real succes.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells