Premierele săptămânii 8-14 august 2014

de Ştefan Dobroiu în 8 Aug 2014
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Acest weekend nu vine cu o selecţie foarte bogată de filme, dar puţine sunt sfârşiturile de săptămână mai primitoare cu întreaga familie la cinema! O animaţie cu vizitatori din spaţiu şi o space opera antrenantă sunt soluţii excelente pentru a merge împreună cu cei mai mici, dar şi cu cei mai vârstnici membri ai familiei. Noi punem pariu că cele două premiere formează cea mai colorată ofertă cinematografică a unui weekend din 2014!

Poţi consulta programul proiecţiilor de pe site pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de weekend şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Gardienii galaxiei/Guardians of the Galaxy
Cei care au văzut filmele din seria Războiul stelelor la primele lor proiecţii în România s-ar putea să aibă o senzaţie familiară în timpul lui Gardienii galaxiei, noua producţie cu care Marvel dă lovitura în ciuda reticenţei iniţiale a publicului în faţa unui grup de eroi nu foarte populari la nivel global. Planete extraordinare, o ameninţare la adresa întregii galaxii şi creaturi atotputernice gata să distrugă întregi civilizaţii sunt printre atu-urile filmului lui James Gunn, cu Chris Pratt în rolul lui Peter Quill, un hoţoman intergalactic care primeşte mai mult decât şi-a dorit când pune mâna pe un misterios glob de metal. Pentru fanii filmelor Marvel, premiera de vineri vine cu o fenomenală lărgire a terenului de acţiune a universului cinematografic propus de compania ce a a adus pe ecrane supereroi precum Iron Man, Thor şi Căpitanul America, iar James Gunn aruncă o mulţime de nade şi indicii cu privire la viitoarele aventuri ale eroilor Marvel. Gardienii galaxiei are un ritm susţinut, umor, personaje ataşante şi suficient de puţină violenţă pentru ca cei mici să poată fi duşi şi ei la cinema! Preferaţii lor vor fi cu siguranţă ratonul Rocket şi inocentul Groot.

Pentru o cronică a filmului, click AICI.

Cum să evadezi de pe Pământ/Escape from Planet Earth
Celor mici le este destinată animaţia 3D Cum să evadezi de pe Pământ, cu extratereştri care ne vizitează în pace, descoperind că pământenii nu sunt foarte primitori. În centrul atenţiei este Scorch Supernova (Brendan Fraser), astronaut şi erou naţional pe planeta Baab. Când şefa lui Scorch anunţă că s-a primit un semnal S.O.S. de pe Planeta Întunecată (atenţie, Pământul!), o planetă ştiută drept foarte periculoasă, Scorch se repede într-o misiune de salvare. În ajutor va trebui să-i sară descurcăreţul dar pirpiriul său frate Gary, care se va trezi prins într-un şir de pericole extraordinare, cu o miză mult mai impresionantă decât ar fi crezut iniţial. Cei mici au toate şansele să se distreze la acest film despre responsabilitatea faţă de cei dragi, dar şi despre diferenţa dintre curaj şi nesăbuinţă.

Care crezi că este cea mai interesantă premieră a săptămânii?

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy, Escape from Planet Earth, James Gunn, Chris Pratt

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andreyb22 pe 8 august 2014 11:13
" Guardians of the Galaxy " e filmul la care trebuie mers ! :D
ardelean_carmin pe 8 august 2014 19:25
Guardians of the Galaxy cu siguranta merita vazut.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells