Premierele săptămânii 26 decembrie 2014-1 ianuarie 2015

de Ştefan Dobroiu în 26 Dec 2014
Află ce-i de văzut la cinema în ultimul weekend al lui 2014

Ne pregătim de un rămas-bun aruncat din zbor lui 2014, în goană spre un 2015 care să fie măcar la fel de bun. Ultimul weekend al anului vine cu cinci filme noi, gata să ne distreze în timp ce facem pregătirile pentru un Revelion de pomină. Iată mai jos recomandările noastre.

Poţi consulta programul proiecţiilor de pe site pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

O noapte la Muzeu: Secretul Faraonului
Vorbeam mai devreme de despărţiri: Cel de-al treilea film O noapte la muzeu reprezintă o despăriţire de Robin Williams, de văzut din nou în rolul demnului preşedinte Roosevelt. Ben Stiller revine la unul din personajele emblematice ale carierei, descurcăreţul Larry: acesta trebuie să ajungă la Londra pentru a face să dăinuiască magia care face exponatele din muzeu să revină la viaţă. Printre noile achiziţii ale seriei se numără Dan Stevens (foto), actorul britanic din Downton Abbey devenit foarte popular la Hollywood după succesul thrillerului The Guest, dar şi Ben Kingsley.

Annie
Lansat în 1977 pe Broadway, muzicalul Annie avea să se bucure de un fenomenal succes şi de câteva ecranizări în deceniile următoare. Melodiile Tomorrow şi It's the Hard Knock Life se numără printre cele mai populare cântece ale genului, iar acum le putem auzi într-o interpretare nouă în ecranizarea cu Quvenzhané Wallis în rolul titular. Crescută împreună cu alte patru fetiţe orfane de arţăgoasa domnişoară Hannigan (Cameron Diaz), Annie va afla că viaţa nu trebuie să fie chiar atât de "hard-knock" când îl întâlneşte pe candidatul la primăria New York-ului, miliardarul Will Stacks (Jamie Foxx). Poate că lui Stacks pare că nu-i lipseşte nimic (în afară de câştigarea alegerilor), dar Annie va dovedi curând că nu este aşa.

Alt Love Building
Sperăm ca noul film al Iuliei Rugină, continuare a succesului independent de anul trecut, să se bucure de aprecierea publicului, astfel încât la anul să vedem un nou sequel. Produs de Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, care interpretează şi rolurile principale, filmul descrie experienţele unor cupluri reunite într-un complex turistic din oraşul Bran pentru a-şi petici relaţiile. O vizită la cinema cu iubita sau iubitul ar putea, pe de o parte, să arate că altora le poate merge mult mai rău în relaţie şi, pe de alta, că pentru orice problemă sentimentală există o rezoluţie.

Ucenic pentru crimă/Son of a Gun
Thrillerul dovedeşte încă o dată că actorul australian Brenton Thwaites este hotărât să devină unul dintre cei mai populari leading man-i ai Hollywood-ului. Până când îl vom vedea într-un rol principal în următorul film Piraţii din Caraibe, iată-l în cel al lui JR, un tânăr de 19 ani închis pentru o infracţiune măruntă. Pentru a supravieţui în închisoare, JR apelează la ajutorul lui Brendan Lynch (Ewan McGregor), un periculos criminal. Doar că preţul plătit pentru acest ajutor va schimba o dată pentru totdeauna destinul tânărului infractor.

Supereroul din Toonpur
Bollywood-ul a preluat cu voluptate marile succese ale Hollywood, de la filmele cu supereroi (vezi Enthiran şi Ra.One) până la complexul Memento al lui Christopher Nolan (Ghajini cu Aamir Khan). Inspirat de Space Jam, combinaţia de animaţie şi live-action cu Michael Jordan în rolul principal, Supereroul din Toonpur spune povestea lui Aditya (Ajay Devgan), interpretul unui supererou foarte popular dintr-un serial TV. Lui Aditya i se va cere ajutorul de către locuitorii unei lumi animate aflaţi în conflict cu inamicul lor Jagaru. Iată că Aditya va putea în sfârşit dovedi că este la fel de vrednic de admiraţie precum personajul interpretat de el pe micul ecran.

La ce film mergi în acest weekend?

Exploreaza subiecte similare:

Night at the Museum: Secret of the Tomb, Alt Love Building, Annie, Son of a Gun, Toonpur Ka Superrhero

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 27 decembrie 2014 14:32
Cele doua comedii as vrea sa le vad in aceasta saptamana.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells