Pacific Rim 2 are o nouă dată de lansare

de Cristina Grigore în 1 Iul 2016
Suntem la aproape doi ani distanţă de noua încleştare dintre monştrii Kaiju şi Jaegeri

Studiourile Legendary Pictures şi Universal au stabilit o nouă dată de lansare pentru sequel-ul lui Pacific Rim, după ce proiectul a fost amânat în mai multe rânduri, iar debutul acestuia nu se mai încadra în planficarea stabilită pentru vara anului următor. Potrivit TheHollywoodReporter, noua confruntare dintre monstrii Kaiju şi Jaegeri va ajunge în cinematografe pe 23 februarie 2018.

La cârma filmului va trece Steven S. DeKnight (Spartacus, Buffy the Vapire Slayer). Guillermo del Toro, regizorul peliculei originale, rămâne în echipă ca producător.

John Boyega (Star Wars) este, până acum, singurul actor confirmat în distribuţie. El va juca rolul unui pilot de Jaeger, însă nu unul oarecare. Va fi urmaşul lui Stacker Pentecost (Idris Elba). Del Toro a ţinut să menţioneze într-un interviu în care vorbea despre felul în care va fi abordată continuarea lui Pacific Rim: „Am fost întrebat dacă nu facem prequel-ul. Nu m-a interesat niciodată acel prim val al invaziei. Am idei noi, extrem de îndrăzneţe pentru cel de-al doilea film; va fi ceva total diferit de ce s-a văzut în primul şi veţi avea parte de un spectacol grozav”.

Lansat în vara lui 2013, filmul a obţinut, internaţional, încasări de 411 milioane de dolari, la un buget de producţie de 190 de milioane. A trecut de 100 de milioane de dolari şi a devenit al şaselea cel mai de succes film american în China. De altfel, acest lucru a contat foarte mult în dezvoltarea sequel-ului, mai ales după ce conglomeratul chinez Dalian Wanda Group Co. a cumpărat Legendary Pictures la începutul anului (o tranzacţie de 3,5 miliarde de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

Pacific Rim 2

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
santoss07 pe 2 iulie 2016 03:29
E veste oarecum buna. Mai bine mai tarziu decat niciodata si mai bine gandit in timp decat facut asa, pe repede inainte doar de dragul de a mai scoate unul poate mai scot cativa banisori ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells