Operation Chromite, cu Liam Neeson, vândut deja în mai multe teritorii, la European Film Market din Berlin

de Gloria Sauciuc în 14 Feb 2016
Actorul joacă rolul generalului american Douglas MacArthur în filmul sud -coreean

Filmul cu Liam Neeson despre războiul din Coreea va ajunge ajunge în mai multe teritorii europene și asiatice. Operation Chromite spune povestea unei misiuni secrete din timpul războiului din Coreea, în care au luptat Statele Unite și forțele sud-coreene împotriva Coreei de Nord și a aliaților ei comuniști la începutul anilor 1950.

Un film cu buget mare, Operation Chromite a semnat deja câteva contracte cu distribuitorii la European Film Market, în Berlin. Compania Finecut, din Coreea, a încheiat deja contracte pentru Germania, Austria, Benelux, Iugoslavia și Taiwan.

„Liam Neeson arată grozav în acest film coreean... Suntem încântați că am achiziționat un film de calitate cu actori de calitate”, declara Marko Mollers, director de achiziții pentru Splendid Film, din Germania.

În regia lui John H. Lee (The Third Way of Love), Operation Chromite este produs de către Chung Tae-won (The Blob, Three Kingdoms) de la Taewon Entertainment.

Povestea filmului este cea a eroilor necunoscuți americani, cei care și-au pierdut viața în timpul debarcării de la Incheon condusă de către generalul MacArthur în timpul războiului din Coreea, un eveniment real. Pe acest fundal a avut loc misiunea secretă X-Ray, care s-a derulat timp de 24 de ore fiind condusă de către un locotenent sud-coreean și având șapte soldați din KLO, serviciul sud-coreean de informații.

Alături de Neeson joacă Lee Jung-Jae, un actor local de listă A (The Assassination, New World), care apare alături de Neeson. Filmările au început în decembrie și există planuri de a se încheia în martie.

Se are în vedere o premieră locală în iulie în Asia, filmul fiind reprezentat de către Finecut în China, Indonezia, Mongolia, Filipine, Thailanda și Vietnam.

Exploreaza subiecte similare:

Operation Chromite

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 15 februarie 2016 13:02
Mi-a placut Liam Neeson de cand l-am vazut in Lista lui Schindler si ii vad toate filmele cu placere

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells