Noomi Rapace, un Jason Bourne în thrillerul Unlocked

de Gloria Sauciuc în 8 Nov 2014
Este povestea unei femei agent CIA, care oferă, fără să vrea, informaţii unor grupări teroriste pentru ca, mai apoi, să înceapă o cursă contra cronometru pentru a dejuca un atac cu arme biologice asupra Londrei

Unlocked al regizorului Michael Apted, cu Noomi Rapace, Michael Douglas, Orlando Bloom, John Malkovich şi Toni Collette, a început filmările pe 3 noiembrie, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Filmul cu un agent Jason Bourne feminin - interpretat de Noomi Rapace - se va distribui şi în Europa de Est, prin Forum Film.

Unlocked este povestea unei femei agent CIA, care oferă, fără să vrea, informaţii unor grupări teroriste pentru ca, mai apoi, să înceapă o cursă contra cronometru pentru a dejuca un atac cu arme biologice asupra Londrei.

Cu un scenariu semnat de Peter O'Brien, thriller-ul are producţia semnată de Lorenzo di Bonaventura (Transformers: Age Of Extinction, Red, G.I. Joe: Retaliation, Salt), alături de Georgina Townsley şi de Erik Howsam.

Casa de producţie Bloom a prezentat filmul potenţialilor cumpărători la Festivalul Internaţional de la Toronto, iar proiectul are potenţial uriaş de vreme ce a fost cumpărat în mai multe teritorii - Ţările de Jos, Europa de Est, Germania, Italia, Grecia , India, Indonezia, Israel, America Latină, Orientul Mijlociu, Spain, Turcia, Marea Britanie. Alex Walton de la Bllom a declarat: „Cumpărătorii de pe piaţa de film au rezonat cu Unlocked. Pe lângă calibrul talentelor din film, al regizorului şi avantajele unui scenariu original, filmul are toate cele necesare pentru a fi, pe plan global, un film comercial de succes".

Bloom semnează la ora actuală producţia thriller-ului poliţist The Nice Guys, al lui Shane Black, cu Russell Crowe şi cu Ryan Gosling şi pregăteşte The Sea of Trees al lui Gus Van Sant cu Matthew McConaughey.

Pe lista de priorităţi a Bloom se mai află, pe lângă Unlocked, şi alte filme: Elvis&Nixon (Liza Johnson), cu Michael Shannon în rolul lui Elvis şi Kevin Spacey în rolul lui Nixon, Skiptrace a lui Renny Harlin cu Jackie Chan şi Johnny Knoxville, The Hunters, în regia lui John Moore. În stadiul de proiect se mai află: ecranizarea romanului Dark Places de Gillian Flynn, cu Charlize Theron, A Walk Among The Tombstones cu Liam Neeson, The Woman in Black, Angel of Death, Pele - biografia legendarului jucător brazilian de fotbal, Jane Got a Gun cu Natalie Portman, şi Out of The Dark cu Julia Stiles şi Scott Speedman.

Exploreaza subiecte similare:

Noomi Rapace, Michael Douglas, Orlando Bloom, John Malkovich, Toni Collette, Lorenzo di Bonaventura

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells