Leonardo DiCaprio renunță la burlăcie. Cine e aleasa

de Gloria Sauciuc în 11 Oct 2015
Are 25 de ani și este fotomodel

Burlac convins, Leonardo DiCaprio s-a logodit cu Kelly Rorbach, iubita sa din ultimele patru luni, fotomodel, scrie revista OK! Ceea ce cu siguranță va rupe inimile publicului feminin.

Leo i-a cerut lui Kelly, de 25 de ani, să-i devină soție, în timpul unei cine la un restaurant italian din New York. „Nu a fost ceva premeditat”, a relatat o sursă. „S-a întâmplat pur și simplu. Cei doi savurau o sticlă de vin roșu și au fost antrenați ca de obicei în conversație”. Kelly, absolventă a Universității Georgetown, ar fi „incredibil de inteligentă”, continuă sursa. „Are aceeași pasiune a lui de a aborda subiecte sensibile din punct de vedere social, ca de pildă încălzirea globală și sărăcia. Cei doi au subiecte comune din zona intelectuală, ceea ce pentru el e o surpriză binevenită. E mai mult decât o femeie frumoasă”, continuă sursa, citată de OK!.

Cei doi par să aibă un interes comun și când vine vorba de a participa la evenimente sportive, ținând cont că apar în poze la asemenea ocazii. Se pare că Leonardo, 40 de ani, i-a declarat că „vrea să petreacă restul vieții cu ea”, la care tânăra a fost „emoționată” și „i-a dat un sărut ca răspuns”.

Poate că declarația de logodnă ar putea explica de ce Leo și-a tuns în sfârșit barba uriașă. O fi primit un ultimatum?, comentează malițios unele publicații. În orice caz, sursa declară că o căsătorie nu este prioritatea cuplului. „Planurile de căsătorie sunt în discuție. Nimic nu e bătut în cuie”. Ceea ce lasă admiratoarelor o speranță.

Exploreaza subiecte similare:

leonardo dicaprio, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells