La filmările lui Star Wars: Episode VII, J.J. Abrams și-a rupt spatele încercând să îl ajute pe Harrison Ford

de Cristina Grigore în 3 Aug 2015
Actorul s-a recuperat mai repede decât Abrams, care a trebuit să poarte multă vreme un brâu de susținere pe sub haine

Filmările la Star Wars: The Force Awakens și-a pus fizic amprenta atât asupra starului francizei, actorul de 71 de ani Harrison Ford, cât și asupra regizorului J.J. Abrams. În emisiunea The Daily Show (Comedy Central) a lui Jon Stewart, acesta a dezvăluit cum s-a petrecut incidentul, survenit în vara anului, trecut, când Ford și-a prins piciorul în ușa navei Millennium Falcon.

“El [Ford] se afla acolo, cu piciorul imobilizat, și făcea pe durul. Este o super ființă umană. Pur și simplu stătea acolo și făcea glume”, a spus Abrams, care s-a grăbit însă să îl elibereze pe actor de sub ușa hidraulică a navei.

„Trăgeam de ușa aceea și, la un moment dat, am avut senzația că mi-a pocnit ceva la spate. ’Hm, asta-i ciudat’, mi-am zis”.

Regizorul a aflat ulterior, la controlul medical, că efortul l-a costat ruptura unui os al spatelui. Chiar dacă Ford a trebuit să fie operat pentru accidentul de la gleznă, tot s-a recuperat mai repede decât Abrams, care a trebuit să poate multă vreme un brâu de susținere pe sub haine la filmările lui Episode VII.

„Tipul e un fel de supererou real. Ar trebui să poarte logo-ul Marvel în frunte”, a glumit regizorul.

Star Wars: Trezirea Forței se va lansa în România pe 18 decembrie.

Exploreaza subiecte similare:

J.J. Abrams, actor, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Harrison Ford

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells