King Kong şi Godzilla se înfruntă pe marele ecran în 2020

de Cristina Grigore în 15 Oct 2015
O versiune japoneză a lui King Kong vs Godzilla a fost lansată în 1962

Studiourile Warner Bros. şi Legendary Pictures au anunţat ieri un parteneriat ce va aduce împreună, într-o bătălie epică, cei doi monştri celebri din filmele lor, scrie TheWrap.com.

Fanii uriaşelor creaturi le vor putea vedea dezlănţuite abia în 2020, după ce ambele francize vor continua cu Kong: Skull Island – ce îi va avea în distribuţie pe Tom Hiddleston, Brie Larson şi Samuel L. Jackson – dar şi Godzilla 2. Primul film se va lansa pe 10 martie 2017, urmat, pe 8 iunie 2018, de noul film Godzilla.

Punctul de legătură al celor două serii populare va fi Proiectul Monarch, responsabil, în pelicula Godzilla din 2014, de trezirea bestiei din Oceanul Pacific. În Skul Island se va desfăşura cea de-a doua misiune Monarch – o expediţie al cărei scop este aflarea locului în care sălăşluieşte gorila uriaşă.

Cât despre Godzilla, este posibil să aibă companie pe măsură în următorul film, căci cei de la Legendary au anunţat în vară că au achiziţionat dreptul de utilizare în producţiile lor a trei alţi monştri: Rodan, King Ghidorah şi Mothra.  

O versiune japoneză a lui King Kong vs. Godzilla a fost lansată în 1962.

Exploreaza subiecte similare:

Kingu Kongu tai Gojira, Kong: Skull Island, Godzilla 2

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Mr.Halloween pe 29 decembrie 2015 15:38
Sa speram ca noul film va fi mai bun decat cel din 1962. Si nu ma refer la efecte speciale.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells