Kenneth Branagh are în plan „universul cinematografic Agatha Christie”

de Cristina Grigore în 28 Dec 2017
Au început deja pregătirile pentru Death on the Nile, continuarea lui Murder on the Orient Express

Actorul şi regizorul Kenneth Branagh vrea să dezvolte o serie de filme bazate pe romanele Agathei Christie. Într-un interviu recent acordat Associated Press, protagonistul şi realizatorul noii ecranizări a lui Murder on the Orient Express a declarat că lumea creată de scriitoare prin cărţile sale este suficient de ofertantă.

„Cred că sunt şanse bune pentru o serie a ecranizărilor. Cu 66 de volume, povestiri şi piese de teatru, a creat o lume captivantă, ce apropie în mod inerent oamenii. Descoperi un univers de sine stătător - ca cel al lui Dickens - cu personaje aparte, unele atinse de o anumită afectare, perfect integrate în context… Există suficient material de lucru”, a arătat cineastul.

Planul lui Branagh este încă în fază incipientă, însă până la noi informaţii legate de acesta, amintim că au început deja pregătirile pentru Death on the Nile, continuarea lui Murder on the Orient Express. 

Exploreaza subiecte similare:

Kenneth Branagh, Murder on the Orient Express

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 29 decembrie 2017 15:33
Nu univers,ca nu suna bine,univers e doar la Dc si Marvel....Ar fi frumos sa continuie ce a inceput cu Murder on the Orient Express:.
spartacus pe 29 decembrie 2017 16:24
Ar fi ”frumos” pentru cine???... Pelicula cu Kenneth Branagh in rolul principal (bașca regizor) este o ofensă adusă filmelor ecranizate după cărțile lui Agatha Christie cu Hercule Poirot. Să faci un film fără să ții cont de trăsăturile eroului principal devenite atât de cunoscute in lume denotă o prostie fără seamăn, dar in acest caz nu e de mirare din moment ce Branagh este si regizor, dar a și pus o parte din bani pentru realizarea filmului, așa că.... a făcut ce-a vrut și a ieșit o porcărie. Dar pentru cei care nu au citit cărțile Agathei Christie merge acest film. Părerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells