John Wick 3 va explora originile personajului

de Cristina Grigore în 13 Iun 2017
Filmul nu are încă o dată fermă de lansare în cinematografe

Chad Stahelski, regizorul filmelor John Wick, a declarat într-un interviu acordat publicaţiei The Independent că doreşte să abordeze originile personajului în a treia parte a seriei.

„Vom arăta ceva despre High Table [misterioasa autoritate centrală a organizaţiei asasinilor din John Wick - n.red.] . Vom arăta de unde vine John şi în ce direcţie doreşte să se îndrepte. Nu veau să dezvălui prea multe, însă va fi o completare atractivă a călătoriei domnului Wick”, a arătat cineastul.

În ce-a de-a doua parte a aventurilor sale, Wick reintră în acţiune la invitaţia unui fost partener al Mafiei, care este hotărât să preia controlul unei puternice organizaţii de asasini, cu ramificaţii în toată lumea. Obligat să îl ajute printr-un legământ al breslei, John are parte din nou de confruntări sângeroase cu unii dintre cei mai versaţi asasini.

Primele două filme John Wick au avut încasări de peste 250 milioane de dolari internaţional. Data de lansare a celei de-a treia părţi nu a fost încă stabilită. 

Exploreaza subiecte similare:

Chad Stahelski, John Wick

Alte știri din cinema

Margot Robbie, despre filmul cu Joker şi Harley Quinn: „Este o poveste de iubire complicată”

Pelicula va fi scrisă şi regizată de Glenn Ficarra şi John Requa (Robbie a lucrat cu ei la Focus şi Whiskey Tango Foxtrot)

Linda Hamilton va reveni în franciza Terminator, anunță James Cameron

Cineastul pare că s-a folosit de comentariile recente legate de mesajul feminist al Wonder Woman, când a dat-o ca exemplu pe Sarah Connor

Cele mai noi şi frumoase filme de animație pentru copii, în cadrul Anim’est 2017

Filmele din secțiunea Minimest vor fi proiectate în cele două weekenduri ale festivalului, de vineri până duminică, între 29 septembrie – 1 octombrie și 6 – 8 octombrie, la Cinema Elvire Popesco și Cinemateca Eforie

Muzică de film de Rózsa Miklós şi proiecţia Spellbound, Ben-Hur, la Cinemateca Eforie

Pentru Ivanhoe a studiat melodiile trubadurilor, pentru Ben-Hur a cercetat copii ale unor instrumente antice, iar pentru El Cid a studiat tezaurul muzical maur

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback