Jason Statham, proiecte de viitor

de Ştefan Dobroiu în 12 Sep 2013
Actorul împlineşte astăzi 46 de ani, dar nu se ţine departe de acţiune

Este unul dintre cei mai apreciaţi şi prolifici actori action şi nu lasă niciun an să treacă fără măcar trei premiere pe marile ecrane. Astăzi, Jason Statham împlineşte 46 de ani şi nu pare deloc că ar încetini ritmul: are patru filme în producţie, toate cu premiera programată până în vara anului viitor.

Chiar astăzi au apărut imaginile oficiale din Homefront, film de acţiune cu Statham pe afiş aşteptat pe ecranele noastre la începutul lui decembrie. Actorul joacă rolul unui fost agent DEA, Phil Broker, care face eforturi pentru a lăsa în urmă violenţa şi pericolele ce i-au guvernat pentru multă vreme existenţa. Se mută împreună cu fiica sa într-un mic oraş din Louisiana, unde ajunge însă să intre în conflict cu un grup de traficanţi de amfetamină conduşi de un lider complet imprevizibil. Rolul negativ este interpretat de James Franco, iar printre actriţe se numără Rachelle Lefevre, Winona Ryder şi Kate Bosworth.

Statham a terminat recent filmările la Heat, un alt film de acţiune în care trebuie să-şi folosească muşchii şi experienţa în luptele corp la corp. Povestea se învârte în jurul unui bărbat dependent de jocurile de noroc care încearcă să scape de dependenţă angajându-se ca gardă de corp. Alături de britanic apar Sofía Vergara (anunţată recent de revista Forbes drept actriţa cel mai bine plătită din lumea televiziunii americane), Stanley Tucci şi Milo Ventimiglia.

În acest moment Jason Statham se află mai aproape de Bucureşti decât am crede: filmează la Eroi de sacrificiu 3 în studiourile Nu Boyana Film din Sofia. Actorul revine la rolul lui Lee Christmas, expert în mânuirea cuţitului şi mână dreaptă a liderului eroilor de sacrificiu Barney Ross (Sylvester Stallone). Povestea se învârte în jurul unei misiuni de răzbunare, căci inamicul public numărul unu este Conrad Stonebanks (Mel Gibson), vechi amic al lui Ross transformat în duşman după ce a devenit traficant de droguri. După ce Ross aproape îl ucide, Stonebanks jură să regleze conturile distrugând întreaga echipă a „eroilor”. Pe lângă Gibson, pe afiş vor apărea noile achiziţii Harrison Ford, Wesley Snipes şi Antonio Banderas, plus Kellan Lutz, pentru a atrage şi generaţiile mai tinere.

Oricât de apreciat ar fi The Expendables 3 de amatorii de film de acţiune, sunt mici şansele ca producţia lui Stallone să întreacă Furios şi iute 7, al cărui villain principal pare a fi Jason Statham. Lansat în luna mai Furios şi iute 6 a devenit un fenomenal succes de casă (aproape 800 de milioane de dolari încasări), iar studiourile Universal au grăbit producţia pentru sequelul aşteptat la anul în iulie. După ce primesc permisiunea să se întoarcă în SUA ca răsplată pentru acţiunile lor din Furios şi iute 6, Dom (Vin Diesel) şi prietenii lui cred că nu vor mai avea parte de nicio provocare, dar asta numai până când Ian Shaw (Statham), fratele lui Owen Shaw, villain-ul din filmul anterior, începe să-i vâneze pentru a se răzbuna.

Care crezi că este cel mai interesant nou proiect al lui Jason Statham?

Exploreaza subiecte similare:

Jason Statham, Homefront, The Expendables 3, Fast & Furious 7

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 12 septembrie 2013 10:53
O fi avand el cate 3 filme pe an insa mai nici unul nu a fost un film cat de cat in ultima perioada, nici macar la incasari. Parker, Redemption, Safe, etc., mai toate au suferit la incasari.
vladimir84 pe 12 septembrie 2013 11:59
La multi ani si s-o tina tot asa!
radu3455 pe 12 septembrie 2013 12:13
Fast and furious 7
Theodor2011 pe 12 septembrie 2013 13:22
La multi ani!!

Este dupa parerea mea poate cel mai bun actor a filmelor de actiune din lume.
Heat, Homefront, The Expendables 3 si Fast and Furios 7, vor fi cu siguranta 4 super filme de actiune cu Jason, pe care bineinteles abia astept sa le vad

Razvan600 pe 12 septembrie 2013 15:01
The Expendables 3 si Fast and Furous 7
Tyson_Kyd pe 12 septembrie 2013 18:03
Un actor incredibil .
Tyson_Kyd pe 12 septembrie 2013 18:04
Ar fi perfect in rolul lui Bond !
nycoleta2 pe 12 septembrie 2013 22:47
26 iulie e ziua de nastere de ce spuneti ca e azi?
alex_il_fenomeno pe 19 septembrie 2013 16:12
Pe filmele de actiune cu el merg fara probleme.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells