Jason Statham este Parker

27 Feb 2013
Statham şi Jennifer Lopez, de vineri pe marile ecrane din ţară

Un veritabil maestru al acţiunii, Jason Statham se dezlănţuie din nou, de această dată sub identitatea unui hoţ cu principii puternice, secondat de seducătoarea Jennifer Lopez, în thrillerul Parker, distribuit de MediaPro Distribution în cinematografele din toată ţara, începând cu 1 martie.

Cunoscut la nivel internaţional pentru periculoasele aventuri din cele peste 20 de romane poliţiste semnate de Donald E. Westlake, antieroul Parker a fost creat în 1962 şi ajunge pentru prima dată în atenţia publicului cinefil, sub interpretarea ireproşabilă a lui Jason Statham.

Premiat cu Oscar, regizorul filmului Taylor Hackford s-a declarat încântat de prestaţia lui Statham: „Am colaborat la fiecare pas şi niciodată n-a refuzat nimic, pentru că a văzut potenţialul rolului. Odată cu acest film a făcut un pas înainte în cariera sa. Sigur că e deja o stea de cinema, dar şi-a dorit să evolueze, de aceea merită tot respectul. Fanii lui Jason Statham vor vedea că e capabil de mult mai mult.”

Parker este hoţ experimentat, cu un cod de etică foarte clar stabilit: nu fură de la oameni care nu îşi permit pierderea şi nu îi răneşte pe cei care nu merită. La ultimul jaf, echipa lui îl trădează furându-i toate lucrurile de valoare şi lasându-l aproape mort în pustietate.

Hotărât să se răzbune, Parker îi urmăreşte până în Palm Beach, unde aceştia plănuiesc să dea cea mai mare lovitură de care s-a auzit vreodata. Sub identitatea unui texan bogat, bărbatul se asociază cu frumoasa şi ambiţioasa Leslie (Jennifer Lopez), care este mai mult decât dispusă în a-l ajuta să dejoace planurile foştilor coechipieri.

Pe lângă Jason Statham şi Jennifer Lopez, din distribuţia filmului de acţiune Parker mai fac parte Michael Chiklis, Wendell Pierce şi Nick Nolte.

Distribuit în România de MediaPro Distribution, filmul Parker poate fi văzut, începând cu 1 martie, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureș, Ploieşti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Twins (Ploiești), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Cinema Glendale (București).

Exploreaza subiecte similare:

Jason Statham, jennifer lopez, Taylor Hackford, Parker

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 27 februarie 2013 13:43
Sigur o sa ma duc sa-l vad . Pare fain mai ales cu Statham si J. Lo in roluri principale .
wildinthecountry pe 27 februarie 2013 13:48
Ma duc sa o vad pe J.lo in chilotei...............
wood..............

radu3455 pe 27 februarie 2013 17:43
abia astept sa-i vad pe cei doi cum joaca
danii1234 pe 27 februarie 2013 19:18
parker pare a fi un film bun si astept sa-l vad.
Iulian. pe 27 februarie 2013 19:43
Actiunea filmului va fi cu siguranta sustinuta de aparenta chimie dintre Statham si J.Lopez.
SANDA45 pe 1 martie 2013 20:02
pare un film bunicel..
alex_il_fenomeno pe 16 martie 2013 10:34
A fost reusit, mie chiar mi-a placut pentru genul sau.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells