Interpretarea lui Tom Hardy din Venom este ca un masterclass, spune producătorul filmului

de Cristina Grigore în 26 Dec 2017
Filmul se va lansa pe 5 octombrie 2018

Distribuţia lui Tom Hardy în spin-off-ul Spider-Man, Venom, a însemnat un punct de atracţie major pentru fanii producţiilor cu supereroi. Celebrul actor, aflat într-un punct de maxim al carierei, a îmbrăţişat de această dată provocările tehnicii motion-capture pentru a-i da viaţă pe marele ecran terifiantului antagonist, iar eforturile sale i-au adus, deja, laude.

Producătorul filmului, Matthew Tolmach, a declarat într-un interviu acordat MTV.com că a fost cucerit de modul în care Hardy şi-a intrat în personaj şi de abordarea sa. Tolmach a asemuit experienţa de a-l privi pe Hardy la filmări cu participarea la un curs de actorie.

„Să îl vezi pe Tom pe platoul de filmare în fiecare zi este ca şi cum ai participa la un masterclass. Îi place să îşi asume riscuri şi este clar atras de personaj”, a spus producătorul.

„Încă de când l-am întâlnit prima dată – eu şi partenerul meu, Avi Arad – am descoperit în el o persoană total încrezătoare în personaj şi care a dus interpretarea sa la un nivel pe care noi, muritorii de rând, nu l-am fi crezut niciodată posibil”, a mai menţionat el.

Creat iniţial pentru a servi drept nemesis al lui Spider-Man, Venom – un simbiot extraterestru ce-şi găseşte o gazdă umană şi dă naştere unei terifiante entităţi – a devenit ulterior un antierou cu o popularitate de sine stătătoare. Filmul Venom va avea ca sursă de inspiraţie două foarte populare serii de benzi desenate din istoria personajului: Lethal Protector şi Planet of the Symbiotes.

A fost confirmat în distribuţie şi Riz Ahmed, în rolul doctorului Carlton Drake, preşedinte al organizaţiei aflate pe urmele lui Venom şi care, ulterior, devine creatoarea multor altor monştri de coşmar (Scream, Phage, Riot, Lasher şi Agony). 

Filmul se va lansa pe 5 octombrie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, Matthew Tolmach, Riz Ahmed, Venom

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells