Guardians of the Galaxy – rol extins pentru Thanos, însă altul este villain-ul principal

de Cristina Grigore în 26 Aug 2013
Prezentarea şi explicaţiile sunt furnizate de preşedintele Marvel, Kevin Feige

Preşedintele studiourilor Marvel, Kevin Feige, a stat de vorbă cu redactorii de la Empire Magazine despre noul film-ansamblu lansat după The Avengers, Guardians of the Galaxy. Feige a plasat filmul pe linia temporală urmată de viitoarele producţii Marvel şi a vorbit despre rolul şi importanţa antagoniştilor peliculei.

Întrebat dacă acţiunea filmului va avea loc în acelaşi timp cu a celorlalte filme din cea de-a doua fază a lansărior planificată de Marvel, Feige a spus: „În mare parte, răspunsul este da. Nu ni se spune exact în ce an sau lună ne aflăm în comparaţie cu celelalte filme din Faza a Doua. Însă da, este vorba de aceeaşi perioadă de timp”. Feige a menţionat şi că producţia va avea o legătură majoră cu restul filmelor: „Am arătat deja că Thanos va face parte şi este un personaj din film. Asta ar trebui să vă spună că are legătură şi cu celelalte lumi”.

Referitor la Thanos, preşedintele Marvel a explicat faptul că, deşi va avea un rol mult mai proeminent şi mai extins aici faţă de scurta apariţie din The Avengers, Thanos nu va fi totuşi villain-ul principal al peliculei. „Ronan the Accuser este de fapt, în cea mai mare parte, antagonistul. Iar Thanos le dă târcoale tuturor şi aşteaptă momentul potrivit pentru a acţiona. [...] Veţi afla mai multe despre Thanos în Gardienii Galaxiei cu siguranţă. Fără îndoială că veţi avea ocazia de a-i vedea mai mult de o dată zâmbetul superior. Veţi primi mult mai mult decât atât”, a subliniat Feige.

Feige confirmă astfel informaţiile apărute în luna mai, potrivit cărora Ronan the Accuser, un membru al rasei extraterestre Kree, o figură proeminentă a acestora, aflată pe post de judecător, juriu, dar şi călău. Personajul va fi interpretat de Lee Pace (The Fall, Pushing Daisies).

Guardians of the Galaxy îşi continuă filmările începute pe 6 iulie anul acesta, iar primele imagini obţinute de paparazzi de pe platourile de filmare îl au în centru pe Yondu (Michael Rooker), un extraterestru albastru, fondatorul echipei de supereroi, plimbându-se printre rămăşiţele unei nave prăbuşite.

Exploreaza subiecte similare:

The Avengers, Guardians of the Galaxy, Michael Rooker

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 26 august 2013 13:20
bravo lor........ei chiar se pare ca stiu ce fac cu super eroii lor........sunt convins ca vor avea succes cu mai toate proiectele ce urmeaza sa le lanseze.........daca si cei de la dc comics...ar invata un pic din toate astea......
dark_lord pe 3 septembrie 2013 17:15
da, asa e....cei de la marvel sunt cei mai buni din domeniu....respect lor si eroilor pe care ii fac...
vladimir84 pe 26 august 2013 15:37
Da, ca de obicei, sunt pe drumul cel bun.
DeadSea07 pe 26 august 2013 16:21
Bravo ! sunt pe drumul bun !
legolas05 pe 26 august 2013 20:31
Sper ca Lee Pace sa se ridice la nivelul asteptarilor si sa fie un villain pe masura.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells