Grafica CGI pentru personajul Cheetah din Wonder Woman 1984 este „mai nereușită decât cea de la Cats”

de Marina Florea în 26 Dec 2020
Este ceea ce relatează fanii care așteptau filmul și care l-au văzut în ziua de CrăCIUN

Continuarea filmului cu supereroi al studiourilor DC din anul 2017, cu Gal Gadot în rolul titular, a avut premiera de Crăciun într-un număr restrâns de săli de cinema și pe platforma HBO Max, datorită restricțiilor impuse de pandemie. Filmul a avut, de asemenea, o publicitate intensă înainte de premieră datorită faptului că a readus îndrăgitul personajul pe marele ecran și pentru succesul general al primului film.

În Wonder Woman 1984, personajul lui Gal Gadot, Diana Prince, își atinge apogeul superputerilor undeva în timpul anilor 1980. Ea va lupta împotriva eroilor negativi - Maxwell Lord și the Cheetah (Ghepardul), un erou negativ feminin care are o agilitate și o forță fizică supraomenească, pe lângă o înfățișare felină.. Super-eroina negativă apare în film și sub o înfățișare obișnuită, cea a femeii-arheolog Barbara Minerva.

Așa cum au putut vedea fanii în decursul filmului de peste două ore, Cheetah și Wonder Woman ajung într-un punct culminant în care are loc o scenă de luptă explozivă.

Deși efectele speciale ale filmului au fost, în general, elogiate, totuși spectatorii au criticat CGI din spatele personajului Cheetah, mulți dintre ei comparându-l cu eșecul efectelor speciale din filmul Cats, din 2019, scrie The Sun.

„Doamne, efectele CGI pentru Cheetah din WW84 arată răuuuuu. La fel de rău ca cele din Cats”, scria cineva pe Tweeter. Altcineva înțepa: „Și Cheetah arată groaznic. Dacă am pus la cale un costum CGI pentru Gadot, de ce nu am făcut-o bine și pentru doamna felină?”.

Un altul întreba: „Au angajat aceeași echipă de la Cats pentru grafica CGI a lui Cheetah?”. „CGI pentru Cheetah și Wonderwoman, alergând printre tancuri, a ieșit groaznic. Și nu am idee de ce a continuat să alerge cu lassoul ca o pisică de jucărie, o coregrafie leneșă”, a adăugat un alt spectator nemulțumit.

Totuși, atât Gal Gadot cât și Kristen Wiig au fost lăudate pentru părțile live-action ale rolurilor, ca și actorii din rolurile secundare Chris Pine care îl joacă pe Steve Trevor și Pedro Pascal care a făcut furori în rolul lui Maxwell Lord.

După ani de publicitate, în 2019, filmul lui Tom Hooper Cats a devenit ținta părerilor negative atât ale criticii cât și ale publicului pentru efectele speciale „incredibil de nereușite”. Publicitatea negativă a fost amplă, filmul fiind criticat online, la galele de premiere, în alte filme și în alte apariții media, afectând și rezultatele comerciale - filmul pierzând sute de milioane de dolari și atrăgând critici inclusiv din partea propriei distribuții.

Wonder Woman 1984 rulează în anumite săli de cinema din lume, fiind disponibil și pe streaming, în America.

 

Exploreaza subiecte similare:

Cats

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 27 decembrie 2020 11:43
O continuare nu e niciodata la fel de buna ca primul film, dar din pacate de data asta e un dezastru.
andreidaniel2020 pe 27 decembrie 2020 13:11
Nu știu cine e Marina Florea, dar ar trebui să ia niște lecții de jurnalism pentru că articolul e scris parcă de un amator.
Este DIN CAUZA restricțiilor, nu datorită. Asta se învață în clasele primare, Datorită e de bine, Din cauza e de rău.
Nici măcar nu ai văzut filmul pentru că Wonder Woman în film, din contră, nu este deloc la apogeul puterilor, ba chiar îi sunt drastic diminuate.
Filmul nu durează 2 ore, durează 2 ore jumătate.
Și mai sunt greșeli, pare un articol făcut cu google translate. Rușine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells