Gina Carano îi va ține piept lui Ryan Reynolds în Deadpool

de Gloria Sauciuc în 14 Feb 2015
Carano va juca rolul unui personaj cunoscut drept Angel Dust, care face parte dintr-un grup clandestin de mutanţi

Gina Carano a bătut palma pentru Deadpool, filmul de acţiune de la studiourile Fox, inspirat de bizarul personaj Marvel. Cu Tim Miller ca regizor, proiectul urmează să demareze în martie la Vancouver. Producţia este semnată de către Lauren Shuler Donner. Înainte să abordeze filmul Deadpool, Gina Carano va juca alături de Bruce Willis în filmul de acţiune Extraction.

Ryan Reynolds joacă rolul unui asasin, ameninţat de cancer, care este supus la o procedură medicală ce i- ar putea salva viaţa, dar care - în schimb - îl lasă grav afectat, dar înzestrat și cu super-puteri  în filmul Deadpool. T.J. Miller aduce o notă comică filmului, într-un rol încă rămas secret. Şi, alertă fanilor: un personaj X-Men, numit Colossus, este programat să apară în film.

Carano va juca rolul unui personaj cunoscut şi drept Angel Dust. Nu este clar cum personajul ei se va integra în film, însă în benzile desenate Marvel ea face parte dintr-un grup clandestin de mutanţi cunoscut drept The Morlocks.

Totuşi, înainte să aibă de a face cu Deadpool, Carano va juca alături de Bruce Willis în Extraction, un film de acţiune de la Emmett-Furla şi Aperture Entertainment. Steven C. Miller semnează regia pentru povestea unui agent CIA şi a fiului acestuia care îi calcă pe urme, iar filmările încep în cursul săptămânii viitoare. Filmările concomitente continuă aventura cinematografică non-stop a Ginei Carano.

Aceasta a finalizat de curând producţia pentru Bus 657 alături de Robert DeNiro, de Jeffrey Dean Morgan şi, concomitent, filmul Kickboxer, remake-ul după seria de acţiune de la începutul anilor '90, în care mai joacă şi Dave Bautista, care apărea în Guardians of the Galaxy anul trecut. Carano este reprezentată de către Gersh, Scott Karp de la Syndicate şi de Ziffren Brittenham.

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool, Gina Carano, Ryan Reynolds

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 14 februarie 2015 17:10
Va fi exploziv filmul si de abia astept sa o vad pe Gina ;)
Costel_21 pe 14 februarie 2015 18:18
Abia astept pe gina am mai vazuto in filme,o sa fie interesant
toma_costel pe 14 februarie 2015 19:23
un film superb
spartacus pe 14 februarie 2015 21:38
Perfect! Imi place de tipa asta de cand am vazut-o in "Haywire". Si arata si super k lumea! Ea era perfecta pentru rolul din "Super Women", nu cea aleasa de producatori. Dar asta e doar parerea mea.
tafalogugabriel pe 16 februarie 2015 17:07
Un mare regret de-al meu este ca Gina Carano nu a fost distribuita in rolul lui Wonder Woman.Eu unul cred ca e mai mult decat perfecta pentru acel rol.Oricum,sunt entuziasmat pentru Deadpool si sunt curios ce o sa iasa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells