Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

de Cristina Grigore în 23 Ian 2019
Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Site-ul Omega Underground a confirmat începerea producţiei la unul dintre filmele Marvel aşteptate de multă vreme de fani – Black Widow. Filmările vor începe pe 28 februarie, iar unele dintre locaţiile alese se află în Miami şi Croaţia. Cei de la Marvel nu au anunţat însă lista completă a locaţiilor de filmare.

S-a scris anterior că realizatorii au luat în considerare ideea unui scenariu interzis minorilor – ar fi fost primul film Marvel cu rating prohibitiv. S-a renunţat însă la această variantă. Un scurt sinopsis al peliculei a fost prezentat online anul trecut, în luna septembrie.

În documentul citat de HeroicHollywood.com, Natasha Romanova (Black Widow) este preluată la naştere de KGB şi crescută pentru a deveni cel mai bun agent al său. La destrămarea Uniunii Sovietice se încearcă eliminarea ei. Acţiunea se mută apoi în New York-ul contemporan, unde Romanova începe să acţioneze pe cont propriu.

Autorul scenariului este Jac Schaeffer. Regia îi va aparţine lui Cate Shortland. Momentan, doar Scarlett Johansson a fost confirmată în distribuţie.

Exploreaza subiecte similare:

Scarlett Johansson, Jac Schaeffer, Cate Shortland

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells