Fear the Walking Dead, de luni, pe canalul AMC

de Cinemagia în 22 Aug 2015
Premiera noului serial are loc pe canalul AMC luni, 24 august de la ora 4 am, cu reluare de la ora 23

Premiera mondială a celui mai aşteptat nou serial, „Fear the Walking Dead” va fi în noaptea de duminică spre luni, pe canalul AMC. Primul episod, cu o durată mai lungă, va debuta simultan cu premiera din SUA, luni, 24 august de la ora 4:00 (ora locală) şi apoi se va redifuza în România de la ora 23:00. La noi, AMC va difuza serialul „Fear the Walking Dead” cu subtitrare de la început.

AMC este un canal oferit abonaţilor UPC, Focusat, Akta, Orange...

Trăind în acelaşi univers ca The Walking Dead, Fear the Walking Dead este o dramă îndrăzneaţă care explorează debutul apocalipsei morţilor prin intermediul unei familii destrămate. Amplasată într-un oraş în care lumea vine să evadeze, să-şi ascundă secretele şi să-şi îngroape trecuturile, o epidemie misterioasă ameninţă să perturbe puţina stabilitate pe care au reusit să o formeze Madison Clark, o consilieră de orientare de liceu şi profesorul de engleză, Travis Manawa. Presiunea din fiecare zi de a încerca să unească două familii, în timp ce au de-a face cu copiii rebeli, furioşi şi plini de resentimente, nu mai este la fel de importantă atunci când societatea începe să se prăbuşească. Are loc o evoluţie forţată, o adaptare rapidă necesară pentru supravieţuire, iar familia noastră cu probleme trebuie să se reinventeze, ori să îşi accepte trecutul întunecat.

Fear the Walking Dead ne duce, așadar, înapoi la începuturile apocalipsei zombi – în vremuri în care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, înainte ca cineva să înţeleagă exact ce se întâmplă, când viaţa, aşa cum toată lumea o cunoştea, se schimba complet şi se altera în feluri în care nimeni nu şi-ar fi putut imagina vreodată. Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert sunt producătorii executivi ai „Fear the Walking Dead” şi David Erickson este showrunner-ul serialului produs de AMC Studios. Acţiunea serialului se desfăşoară în Los Angeles şi îi are în distribuţie pe Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Elizabeth Rodriguez în rolul Lizei, Ruben Blades în rolul lui Daniel, Mercedes Mason în rolul Ofeliei şi Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris. Primul sezon al serialului va avea şase episoade de câte o oră. Al doilea sezon va avea premiera în 2016.

David Alpert, producător executiv:

În plus faţă de intervalul de timp în care e plasat şi locaţia, unul dintre cele mai mari diferenţe între The Walking Dead şi Fear este că Fear are cel mai de succes punct de începere a acţiunii pe care l-am văzut vreodată. Când te uiţi la Rick Grimes, el e un fel de arhetip. Este om al legii, şerif, ştie cum să împuşte şi este un lider înnăscut.Sunt o mulţime de motive pentru care acesta este un punct de început grozav în apocalipsă, dar ne-am gândit – şi cu mine cum rămâne? Cum rămâne cu omul de rând care nu ştie cum să mânuiască o armă, care nu este un om al legii, cineva care este un pic mai înstrăinat de lucrurile acestea.
 
Travis şi Madison sunt practic la capătul puterilor înainte ca apocalipsa să înceapă. Încearcă să-şi unească familiile şi să pună lucrurile cap la cap înainte de începutul apocalipsei. Ei încearcă să-şi unească familiile şi să pună lucrurile cap la cap şi locuiesc într-un orş extrem de costisitor. Încearcă să-şi descopere relaţia, sunt foarte îndrăgostiţi, dar este o dragoste nouă şi e complicate de faptul că amândoi au familii. Madison încearcă să-şi dea seama ce să facă cu fiul ei dependent de droguri, Nick.
 
Aşadar aceşti oameni sunt la capătul puterilor, sunt deja foarte solicitaţi şi unul dintre lucrurile grozave pe care Dave şi Robert le-au creat este că acesta este un show la care m-aş uita chiar şi fără zombi. Sunt curios să vad încotro se va îndrepta relaţia lui Travis cu Madison, iar atunci când mai adaugi şi presiunea zombilor, aceasta este o oportunitate minunată. Dacă privim aceşti oameni ca fiind carbune, unii dintre ei se vor întări şi se vor transforma în diamante, iar alţii se vor transforma în praf şi vor fi purtaţi de vânt. 
 

Robert Kirkman, co-creator, scenarist, producător

The Walking Dead a fost întotdeauna despre personaje. A fost despre luptele lui Rick, Michonne, Daryl, Maggie, Glenn, Carol şi restul, care sunt la fel de importanţi, dar dacă ar fi să fac o listă cu toate personajele din distribuţia noastră, ar ocupa mai mult spaţiu decât acele puncte de exclamaţie…Şi dacă i-aş include pe cei pe care i-am pierdut de-a lungul timpului? Am sta aici toată ziua! Personajele, oamenii din această lume au fost cei care i-au adus pe telespectatori înapoi episod după episod pentru ce se apropie acum de şase ani.
 
Acum avem ocazia să vă facem cunoştinţă cu Madison, Travis, Alicia, Nick, Liza, Chris, Daniel, Ofelia şi …ei bine, distribuţia continuă să crească cu fiecare episod…şi da…vom pierde câţiva din ei pe drum. Dar aici intervine “incitantul” şi “noul”…în faptul că aceşti oameni au propriile lor experienţe şi propriile motive de a supravieţui. Sunt complicaţi, personaje reale care nu se vor confrunta în aceeaşi manieră cu zombi. Ei vor învăţa lucruri noi, vor găsi noi unelte, vor învăţa mai repede sau mai încet, dar ceea ce vom avea în final este un show foarte diferit… plasat într-o lume pe care iubim să o explorăm la fel de mult cât nu am vrea să trăim în ea niciodată.

Exploreaza subiecte similare:

Fear the Walking Dead, The Walking Dead

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells