Emma Stone a câştigat 7 kg de masă musculară pentru rolul din Battle of the Sexes

de Cristina Grigore în 21 Aug 2017
Starul lui La La Land o interpretează în film pe tenismena Billie Jean King şi joacă alături de Steve Carell

La numai trei luni de la încheierea filmărilor peliculei ce a făcut anul acesta senzaţie la Oscaruri – La La Land – starul acesteia, Emma Stone, a schimbat sala de dans pe cea de fitness, pentru un antrenament intens, ce a inclus şi ridicarea de greutăţi.

Actriţa de 26 de ani s-a pregătit asiduu pentru noul rol, cel al tenismenei Billie Jean King, ce a rămas în memoria iubitorilor sportului şi datorită meciului jucat împotriva campionului de tenis masculin, Bobby Riggs (Steve Carell).

Pentru Battle of the Sexes, Stone a pus 7 kg de masă musculară, a dezvăluit antrenorul său, Jason Walsh, revistei Glamour. Forma fizică excelentă obţinută de actriţă a fost rezultatul a două antrenamente de forţă pe săptămână, combinate cu şendinţe cardio şi suplimente de proteine.

În loc să se plângă de antrenamentul dur, Stone a fost atrasă de acesta, mai ales în cazul tracţiunilor şi a ridicărilor de greutăţi. „Fiecare client al meu, inclusiv Emma, a dezvoltat până la urmă o dependenţă faţă de antrenamentul cu greutăţi”, a spus Walsh. Actriţa a ajuns să ridice mai bine de 80 de kg.

Battle of the Sexes îi are la cârmă pe Valerie Faris şi Jonathan Dayton (Little Miss Sunshine, Ruby Sparks). Meciul de tenis din 1973 a avut un ecou major în presa vremii şi a dat tonul dezbaterilor legate de feminism şi egalitatea de gen. Filmul - aflat deja pe lista titlurilor cu şanse la Oscar -  se va lansa în Statele Unite pe 22 septembrie. 

Exploreaza subiecte similare:

La La Land, Battle of the Sexes, Jonathan Dayton, Steve Carell, Little Miss Sunshine, Ruby Sparks

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells