„Dragoste infinită", de luni până vineri, de la ora 20:00, pe Kanal D

de Cinemagia în 27 Mar 2017
În plus, serile de vineri vor deveni un adevărat maraton al superproducțiilor turcești

Începând de luni, 27 martie, telespectatorii Kanal D se vor bucura de serialul „Dragoste infinită" în fiecare seară a săpămânii, de luni până vineri, de la ora 20:00.

Serile de vineri vor deveni un adevărat maraton al superproducțiilor turcești, pentru că, de la ora 23:00, imediat după „Dragoste infinită", se va difuza „Furtuna pe Bosfor".

Cel mai așteptat serial al primăverii, „Dragoste infinită", a cucerit deja publicul din România, serialul clasând stația, încă de la difuzarea primelor episoade, în topul audiențelor.

Producția a ajuns la sufletul românilor prin puterea intrigii, prospețimea și talentul actorilor, prin poveștile de viață în care se regăsesc mulți dintre telespectatori.

„Dragoste infinită" spune povestea lui Kemal și Nihan, doi tineri care fac parte din lumi diferite și care se luptă pentru iubirea lor, cu prejudecățile celor din jur, dar și cu ei înșiși. Dragostea lor va fi pusă la grea încercare, iar tinerii vor trebui să depășească nenumărate obstacole ce stau în calea fericirii lor. Carismaticii actori Burak Özçivit și Neslihan Atagül dau viață celor doi eroi care trăiesc această poveste de dragoste ieșită din comun.

Exploreaza subiecte similare:

Kara Sevda, Paramparça, Burak Özçivit, Neslihan Atagül

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells