Dakota Johnson s-a ales cu gâtul înţepenit la filmările lui Fifty Shades of Grey

de Cristina Grigore în 17 Feb 2015
Jamie Dornan, partenerul său de platou, a confirmat momentele neplăcute pe care a trebuit să le îndure actriţa

Actriţa Dakota Johnson, interpreta Anastasiei Steele din adaptarea celebrului roman Fifty Shades of Grey, a declarat într-un interviu acordat paginii de film a Yahoo.com că una din scenele producţiei i-a dat dureri mari de cap, la propriu.

Scena în cauză se petrecea în „camera roşie a durerii” – locul de „joacă” al lui Christian Grey (Jamie Dornan). „Jamie mă arunca în pat. Am tras 17 duble, astfel încât capul meu a fost izbit de mult prea multe ori în cursul acelei zile, iar la final abia dacă îmi mai puteam mişca gâtul. A fost oribil”, a povestit Johnson.

„Eu nu cred că am suferit vreo rană la filmări, însă cred că lui Dakota  nu i-a fost bine deloc! Îmi amintesc că a protestat în legătură cu loviturile şi vânătăile de după câteva zile de filmări în Camera Roşie a Durerii”, a adăugat Dornan.

Lansarea filmului a fost însoţită de protestele stradale şi online ale asociaţilor pentru protecţia femeii, ce au susţinut că filmul pune într-o lumină pozitivă relaţiile abuzive. Dakota Johnson a infirmat aceste păreri în cadrul interviurilor sale de promovare.

Exploreaza subiecte similare:

Dakota Johnson, Jamie Dornan, Fifty Shades of Grey

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 17 februarie 2015 09:49
Vai saracuta de ea ... :))
ClaudiusM pe 17 februarie 2015 10:27
ma indoiesc ca a facut prea multe eforturi, la cat de neepilata se purta
AlineziaBumfi pe 17 februarie 2015 11:17
Chestia e ca personajul Ana din carte chiar este neepilata. Deci asta a fost motivul.
Han_Solo pe 18 februarie 2015 10:08
Vai, vai, prin cate trec si actorii astia doar ca sa aibe ce pune pe masa. Ma si mir ca unele persoane aleg aceasta meserie.
luntrasu_bianca pe 11 martie 2015 16:07
Oricum filmul e superb la fel si cartea......dar bineinteles ca actorii au si de suferit de pe urma filmarilor mai ales Dakota :(

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells