Cum scăpa Dave Bautista de machiajul din Gardienii Galaxiei Vol. 2

de Cristina Grigore în 9 Mai 2017
Actorul a transpirat din greu pentru a-şi putea şterge de pe piele urmele înfăţisării lui Drax

Starul lui Guardians of the Galaxy, Dave Bautista, îşi încheia zilele de filmare în saună. Relaxarea trecea însă pe locul doi, pentru că scopul actorului era acela ca, prin transpiraţie, să poată scăpa de stratul gros de machiaj aplicat pe faţă şi pe corp. Potrivit Wenn.com, Bautista trebuia să transpire din greu cel puţin o oră la saună pentru a-şi putea curăţa pielea de urmele înfăţişării personajului său, Drax.

Şi aplicarea machiajului era un proces anevoios. Pentru spectaculoasa apariţie la bustul gol era nevoie de mai bine de o oră – îi erau aplicate vopseaua verde şi desenele-tatuaj roşii – cu mult mai puţin însă faţă de cât dura întregul proces la primul film Gardienii Galaxiei.

„Era totuşi mai bine că aplicarea machiajului dura în jur de o oră şi jumătate – ajunsese să mă bucure asta, pentru că la primul film stăteam în jur de şase ore pentru asta”, a explicat el.

„Problema cea mai mare era la sfârşitul filmărilor, căci substanţele respective erau foarte aderente, ceva ca lipiciul, aşa că, pentru a le da jos, trebuia să stau în saună cam o oră. Mă dădeau cu cremă de ras, pentru că asta înmuia machiajul. Era îngrozitor! Cât de ciudat ajungeam să arăt uneori…! Stăteam în saună cam 20 de minute, apoi veneau trei persoane şi începeau să îmi frece bine pielea, pentru a putea scăpa de acele substanţe. Cu siguranţă au pe undeva nişte filmări jenante cu mine!”, a mai povestit Bautista.

Actorul nu va putea însă ocoli neplăcutul proces de transformare în Drax nici în anii viitori. Personajele din Gardienii Galaxiei vor apărea în al patrulea film Avengers: Infinity War, dar şi în cea de-a treia parte a aventurilor trupei formate din Star Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Groot (Vin Diesel) şi Rocket (Bradley Cooper).

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy Vol. 2, Dave Bautista, Avengers: Infinity War

Alte știri din cinema

Răufăcătoarea Nightshade va fi cu siguranţă în „Black Panther”

Pe lângă Kilmonger şi Nightshade, îl vom vedea şi pe M'Baku, alias Man-Ape în rol de răufăcător în noul film „Black Panther”

Franciza horror Saw revine cu „Jigsaw”

Seria de filme de mare succes a fost aparent încheiată în 2010

Succesul lui „Wonder Woman” reaprinde dicuţiile despre salariul mic al lui Gal Gadot

Salariul de șase cifre al actriţei este cu mult în urma onorariului primit de colegii actori care joacă supereroi

Romanul grafic „Watchmen”, pregătit pentru micul ecran

„Watchmen” de la DC ar putea deveni seial HBO scris de co-scenaristul „Lost: Naufragiaţii”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback