Cum scăpa Dave Bautista de machiajul din Gardienii Galaxiei Vol. 2

de Cristina Grigore în 9 Mai 2017
Actorul a transpirat din greu pentru a-şi putea şterge de pe piele urmele înfăţisării lui Drax

Starul lui Guardians of the Galaxy, Dave Bautista, îşi încheia zilele de filmare în saună. Relaxarea trecea însă pe locul doi, pentru că scopul actorului era acela ca, prin transpiraţie, să poată scăpa de stratul gros de machiaj aplicat pe faţă şi pe corp. Potrivit Wenn.com, Bautista trebuia să transpire din greu cel puţin o oră la saună pentru a-şi putea curăţa pielea de urmele înfăţişării personajului său, Drax.

Şi aplicarea machiajului era un proces anevoios. Pentru spectaculoasa apariţie la bustul gol era nevoie de mai bine de o oră – îi erau aplicate vopseaua verde şi desenele-tatuaj roşii – cu mult mai puţin însă faţă de cât dura întregul proces la primul film Gardienii Galaxiei.

„Era totuşi mai bine că aplicarea machiajului dura în jur de o oră şi jumătate – ajunsese să mă bucure asta, pentru că la primul film stăteam în jur de şase ore pentru asta”, a explicat el.

„Problema cea mai mare era la sfârşitul filmărilor, căci substanţele respective erau foarte aderente, ceva ca lipiciul, aşa că, pentru a le da jos, trebuia să stau în saună cam o oră. Mă dădeau cu cremă de ras, pentru că asta înmuia machiajul. Era îngrozitor! Cât de ciudat ajungeam să arăt uneori…! Stăteam în saună cam 20 de minute, apoi veneau trei persoane şi începeau să îmi frece bine pielea, pentru a putea scăpa de acele substanţe. Cu siguranţă au pe undeva nişte filmări jenante cu mine!”, a mai povestit Bautista.

Actorul nu va putea însă ocoli neplăcutul proces de transformare în Drax nici în anii viitori. Personajele din Gardienii Galaxiei vor apărea în al patrulea film Avengers: Infinity War, dar şi în cea de-a treia parte a aventurilor trupei formate din Star Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Groot (Vin Diesel) şi Rocket (Bradley Cooper).

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy Vol. 2, Dave Bautista, Avengers: Infinity War

Alte știri din cinema

Viitorul film The Batman, fară Ben Affleck?

Fratele său, Casey Affleck, a dat de înţeles că starul nu va apărea în producţia ce îl are la cârmă pe Matt Reeves

Nick Fury va lipsi din Avengers 3 și 4

Iată când vom vedea din nou pe ecrane personajul lui Samuel L. Jackson

Se reface Nosferatu, cu o tânără şi promiţătoare actriţă în distribuţie

Anya Taylor-Joy îşi reia astfel colaborarea cu regizorul Robert Eggers, pe care l-a avut alături în The Witch

Tragedie la filmările lui Deadpool 2. Un cascador și-a pierdut viața

Joi „SJ” Harris a fost prima femeie afro-americană specializată în curse de motocicletă (pe asfalt) din istoria Statelor Unite

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback