Cum ar putea fi Ant-Man asul din mâneca lui Doctor Strange în Avengers 4

de Cristina Grigore în 21 Aug 2018
Dacă nu ați văzut încă Ant-Man and the Wasp, atenţie, articolul conține spoilere

Ecourile lui Avengers: Infinity War încă nu s-au stins, iar fanii s-au întrecut în speculații legate de modul în care echipele de supereroi ce au luptat împotriva lui Thanos și-ar putea lua revanșa.  În lipsa unor informații din partea studioului Marvel despre ceea ce va urma, cei de la DigitalSpy.com au preluat una dintre aceste teorii, avansate de userul Reddit.com Trullius, despre rolul cheie pe care îl poate avea Ant-Man în planul gândit de Doctor Strange.

Magicianul s-a transformat în cenușă în Infinity War, însă - înainte de a face acest lucru - a pretins că a analizat, cu ajutorul Pietrei Timpului, cele peste 14 milioane de variante ale unui viitor alternativ și a găsit că una singură are șanse de reușită. „Nu există altă cale”, spune el, înainte de a-i înmâna Piatra Timpului lui Thanos. Însă o mână salvatoare ar putea veni din partea lui Ant-Man, prins în lumea cuantică după pocnetul din degete mortal al lui Thanos, ce i-a trimis în nefiinţă şi pe cei care l-ar fi putut readuce la forma iniţială, Hope van Dyne şi părinţii ei (aflăm despre acest lucru la sfârşitul lui Ant-Man and the Wasp). 

Ant-Man s-ar putea folosi astfel de un fenomen misterios menţionat de Janet van Dyne după ce a fost recuperată din tărâmul cuantic – un fel de vortex spaţio-temporal prin intermediul căruia acţiunile lui Thanos ar putea fi anulate.

Alături de Ant-Man, o altă figură importantă în Avengers 4 va fi Captain Marvel, cu care vom face cunoştinţă din 8 martie 2019, înainte de a se alătura echipei supereroilor rămaşi după prima parte a confruntării cu Thanos, în 3 mai 2019, când ajunge şi în cinematografele noastre Avengers: Infinity War - Part II.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Avengers: Infinity War - Part II, Ant-Man and the Wasp, Captain Marvel

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ddirty_devil pe 21 august 2018 11:58
Trebuia sa precizati ca informatia este preluata de pe Looper....
cavallioty pe 22 august 2018 09:10
informatia este luata de peste tot,s-au speculat tot felul de variante inca de cand s-a lansat filmul, "cei de la DigitalSpy.com au preluat una dintre aceste teorii, avansate de userul Reddit.com Trullius"
carmen_angelus_romila pe 21 august 2018 13:13
Nu stiu ce este adevarat sau nu dar sper ca producatorii acestor filme sa ajunga la un final cat mai bun pentru publicul spectator.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells