Creatorul lui The Walking Dead pregăteşte „un altfel de film cu supereroi”, Invincible

de Cristina Grigore în 5 Apr 2017
Filmul va fi scris şi regizat de Seth Rogen şi Evan Goldberg

Benzile desenate Invincible, a doua serie cu succes la public a lui Robert Krikman după The Walking Dead, vor fi ecranizate.

Adaptarea Image Comics promite a fi diferită de filmele cu supereroi de până acum, căci unul din lucrurile pentru care seria a avut succes a fost modul în care personajele pline de culoare au fost folosite pentru a redefini elemente clasice ale benzilor desenate. Vom vedea, de asemenea, scene dure şi explicite de violenţă, fapt pentru care pelicula ar putea primi rating-ul nerecomandat minorilor.

De scenariul peliculei, dar şi de regie şi producţie, se vor ocupa Seth Rogen şi Evan Goldberg. Studioul realizator va fi Universal, mai notează TheHollywoodReporter.com.

Create în 2003, în acelaşi an în care a început lucrul la The Walking Dead, benzile desenate Invincible spun povestea unui adolescent, Mark Grayson, care descoperă că are superputeri pe măsura celor ale tatălui său, cel mai mare supererou al planetei. El trebuie să se ridice, astfel, la nivelul aşteptat pentru un urmaş de o asemenea natură şi să poată proteja lumea la fel de bine precum o face celebrul său părinte. Povestea se va încheia anul acesta, după 144 de numere.

Exploreaza subiecte similare:

The Walking Dead, Seth Rogen, Evan Goldberg

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells