Cel de-al treilea spin-off Spider-Man, la genul feminin

de Cristina Grigore în 5 Aug 2014
Sony anunţă şi o modificare de titlu pentru Venom

Studiourile Sony Pictures continuă extinderea unversului Spider-Man, scrie Deadline.com, după anunţul celui de-al treilea film inspirat din universul aventurilor supereroului: un spin-off ce va avea în centru un supererou de genul feminin. Sinister Six şi Venom sunt celelalte două producţii Spider-Man anunţate.

Momentan, nu se ştie ce personaj feminin a fost vizat de Sony, însă alternativele sunt destule: de la Black Cat (interpretată de Felicity Jones în The Amazing Spider-Man 2), la Silver Sable şi Spider-Woman. Noul spin-off este programat pentru lansare în 2017.

Între timp, cei de la Sony au anunţat şi un titlu nou pentru Venom: Venom Carnage, revelator în ceea ce priveşte antagonistul pe care Spider-Man îl va avea de înfruntat. Şi această peliculă va fi lansată tot în 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Felicity Jones, The Amazing Spider-Man 2, The Sinister Six, Venom

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 5 august 2014 11:34
Venom este iubit enorm, Sinister Six suna interesant.... dar un film cu o eroina de care nu a auzit nimeni pana acum??? Mi se pare un risc prea mare, le poate falimenta complet franciza.
teyo1x2 pe 5 august 2014 13:26
Carnage:X
cristi23 pe 5 august 2014 15:42
ma intreb cat de mult se extinde......poate ca intre timp va aparea si toxin......progenitura lui carnage....
radurex25 pe 5 august 2014 16:25
asa multe spin-off-uri, poate vom asa sansa la noir si 2099, si poate intr-un film viitor parker se transforma in man-spider.
spiche_6 pe 6 august 2014 11:18
O sa apara si Peter Porker sau Miles Morhames: The Ultimate Spider-Ham
http://www.comicvine.com/miles-morhames/4005-105446/
:))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells