Cate Blanchett se îndreaptă spre Universul Marvel. Iată ce partitură i-a fost oferită

de Cristina Grigore în 11 Dec 2015
Starul lui Carol va juca alături de Chris Hemsworth

Universul Marvel se îmbogățește cu o actriță câștigătoare de Oscar. Cate Blanchett, ce a primit recent o nominalizare la Globurile de Aur şi premiile Asociaţiei Actorilor Americani pentru rolul central din filmul Carol,  a primit un rol în sequel-ul lui Thor, anunţă Variety.com.

Blanchett va fi una dintre protagonistele – momentan nenumite -  din Thor: Ragnarok, urmând să joace alături de Chris Hemsworth, Jaimie Alexander şi Tom Hiddleston. Actriţa nu este străină de producţii dominate de eroii de genul masculin – filmele Lord of the Rings şi The Hobbit.

Thor: Ragnarok va fi lansat pe 3 noiembrie 2017. Filmul este regizat de Taika Waititi, după un scenariu de Stephany Folsom, Craig Kyle şi Christopher Yost.

Exploreaza subiecte similare:

Cate Blanchett, actor, Thor: Ragnarok

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 11 decembrie 2015 15:05
Sper ca e o gluma ,ca nu va da si Cate in mintea copiilor sau a ahtiatilor dupa bani
CPU pe 11 decembrie 2015 18:32
merita un rol bine platit intr-un blockbuster, aparitia ei nu poate decat sa ridice calitate filmului
DarkRazor pe 14 decembrie 2015 10:56
E un gen de film ca oricare altul. Si e pe val in ziua de azi. Daca nu iti place, nu mai arata lumii cat suferi. Unele filme din acest gen sunt chiar bune. Bineinteles, numai cei open minded realizeaza chestia asta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells