Brad Pitt va juca în următorul proiect regizoral al Angelinei Jolie

de Cristina Grigore în 29 Ian 2015
Filmul este o poveste biografică, ce îl are în centru pe antropologul Richard Leakey

După Unbroken, film nominalizat la trei premii Oscar, şi By the Sea, unde va juca din nou alături de soţul său, Brad Pitt, iată că următorul proiect al Angelinei Jolie rămâne în familie. Pitt a fost ales drept protagonist al dramei biografice Africa, anunţă EmpireOnline.com, cel de-al patrulea film din cariera de regizoare a divei.

Filmul va spune povestea de viaţă a paleoantropologului Richard Leakey şi lupta dusă în Kenya, în ultima parte a anilor ’80, împotriva barconierilor ce masacrau elefanţi.

“Am simţit mai toată viaţa că am o legătură extrem de puternică cu Africa şi cultura sa şi am fost cucerită de scenariul minunat imaginat de Eric Roth, despre un om atras în conflictul violent cu vânătorii de elefanţi, ce s-a petrecut datorită înţelegerii sale profunde a impactului omului asupra mediului şi datorită unui extraordinar simţ al responsabilităţii pentru lumea înconjurătoare”, a declarant Jolie despre proiect.

Filmările la Africa vor începe în vara acestui an.

Exploreaza subiecte similare:

Brad Pitt, Angelina Jolie

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 29 ianuarie 2015 09:53
Iar vom avea un film in familie ;) , regizat de sotie si rol principal jucat de sot , interesant . Lasand gluma la o parte sunt sigur ca filmul va fi spectaculos , cu Unbroken Angelina a dat lovitura si a demonstrat ca poate fi un regizor / director bun , mai are timp sa isi perfectioneze stilul iar de Brad ce sa mai spunem ca stim cu totii ca este un actor fenomenal ;)
AndreBlack pe 30 ianuarie 2015 11:21
Se pricepe foarte bine Jolie ca regizor . Am vazut Unbroken si a fost neasteptat de bun pentru mine .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells