Lego Batman: Filmul, deasupra lui Fifty Shades Darker în box office-ul american

de Cristina Grigore în 13 Feb 2017
Pe locul trei în clasament a fost John Wick: Chapter Two

Personaj savuros şi în primul The LEGO Movie, Batman a revenit pe marele ecran într-o aventură proprie, pe care spectatorii americani au gustat-o, se pare, mai mult decât continuarea aventurii erotice dintre Christian Grey şi Anastasia Steele din Fifty Shades Darker.

Animaţia Lego Batman: Filmul s-a lansat cu 55,6 milioane de dolari – mai puţin decât reuşea filmul din 2014 (69 milioane), însă suficient pentru a trimite pe locul doi în top un alt debut al acestui week-end.

Fifty Shades Darker s-a oprit la 46,7 milioane, în vreme ce pe locul trei şi-a făcut loc un alt sequel, John Wick: Chapter 2.

Toate producţiile urmează succese majore în comparaţie cu bugetele consumate – The Lego Movie a obţinut 469 milioane de dolari internaţional, Fifty Shades of Grey 571 milioane de dolari, iar John Wick 86 de milioane (la un buget de numai 20 de milioane).

Liderul clasamentului de săptămâna trecută, Split, a coborât pe locul patru, cu 9,3 milioane de dolari. Filmul lui M. Night Shyamalan nu doar că este apreciat de critici, dar avut şi o evoluţie spectaculoasă a încasărilor, ce au ajuns la 169,4 milioane de dolari internaţional, realizarea filmului necesitând doar 9 milioane.

Topul cinci este completat de Hidden Figures – nominalizat la trei premii Oscar - cu 8 milioane de dolari obţinute în această săptămână.

Exploreaza subiecte similare:

Fifty Shades Darker, The Lego Batman Movie, John Wick: Chapter 2

Alte știri din cinema

Serviciile britanice şi cele americane de spionaj, cu atuurile şi hibele lor, luptă cot la cot în Kingsman 2

Kingsman: Cercul de Aur rulează în premieră pe marile noastre ecrane

The Lego Ninjago Movie - maestrul este piesa de rezistență

Spin-off-ul lui The Lego Movie (2014) a intrat în cinematografele noastre pe 22 septembrie

Victoria şi Abdul, o prietenie ascunsă deliberat timp de un secol

Iată cum a ajuns la lumină povestea unei prietenii care a scandalizat în urmă cu un secol opinia publică, despre un tânăr obișnuit din Agra (India), care a ajuns la vârful unui imperiu

Pavel Bartoş, ninja pe nume Zane în aventura animată „The Lego Ninjago Movie”

Animaţia cu piese Lego „The Lego Ninjago Movie” apare pe ecranele noastre dublat, atât în format 3D cât și 2D

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 13 februarie 2017 04:06
:)))))) ''Fifty Shades Darker'' intrecut de ''The LEGO Batman Movie'' :))))) E un Dumnezeu sus care se pare ca le-a mai dat putina minte si americanilor daca au realizat ca ''The LEGO Batman Movie'' e o alternativa mai buna :)))) Pfffuuuaaaiiii...ce mi-ar fi placut sa fie lansat in acelasi timp cu niste filme mai asteptate de public...Cred ca pe ultimul loc ar fi picat :)))) Oricum...la cat de slabut e filmul are incasari destul de mari...Deh...ce inseamna sa te sincronizezi cum trebuie :))))) Sunt curios cum o sa se descurce la incasari per total ''John Wick: Chapter Two''...Mi-a placut prima parte si cred ca e o adevarata performanta sa faci un film cu buget de 20 mil. $ si sa ai incasarile pe care le-a avut...Mai impresionant decat asta...''Split'' sa aiba un buget asa de mic si sa ajunga deja la incasari asa de mari !!! Ce inseamna sa ai o mana de oameni geniali in ceea ce fac...Au mers pe vorba ''decat mult si prost mai bine putin si bun'' si se pare ca le-a mers...Bravo lor !!! Am vizionat filmul si chiar mi-a placut...Parerea mea e ca incasarile ii sunt justificate...desi putin cam surprinzatoare avand in vedere gusturile din ultima vreme a publicului larg...
bogyvaly pe 14 februarie 2017 11:52
De acord cu intregul tau comentariu :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback