Anvergura tsunami-ului, copleșitoare, în noul trailer San Andreas

de Gloria Sauciuc în 11 Mar 2015
Dincolo de replicile ilare și jocul neverosimil al actorilor, efectele speciale îți taie răsuflarea

Nu va fi loc de întors atunci când Valul cel mare va lovi California în noul film San Andreas. Valul va fi înfricoșător de înalt în San Francisco, iar cutremurul care îl va fi generat se va fi simţit până pe coasta de est.

Dacă la începutul trailerului ne deranjează cât de prost joacă această Carla Gugino, dar și replica de-a dreptul ilară a lui Dwayne Johnson, „Ești rănită?”, nemaivorbind de casca pe care o poartă actorul, pe parcursul înaintării în acțiune suntem copleșiți de anvergura cataclismului.

Deşi nu este clar dacă acest cutremur în sine ar fi fost cauzat de dinamica naturală a plăcilor tectonice sau de vreun proiect imobiliar megaloman al vreunui Lex Luther, Dwayne Johnson este acum adevăratul Superman, comentează publicația Entertainment Weelky, care îi salvează pe cei dragi din clădirile care se prăbuşesc şi de apa care vine din spatele barajelor care se rup.

Într-un fel sau altul, San Andreas nu poartă marca regizorului Roland Emmerich - care probabil îşi dă palme pentru asta. În loc de asta, Brad Peyton, care a semnat regia pentru Journey 2: The Mysterious Island, în care a jucat Johnson, are onoarea de a distruge reperele Americii. În noul trailer, Johnson şi Carla Gugino scapă la limită din oraşul de pe coasta de vest, numai pentru a se trezi în calea unui tsunami.

Dacă la începutul trailerului ne deranjează cât de prost joacă această Carla Gugino, dar și replica de-a dreptul ilară a lui Dwayne Johnson, „Ești rănită?”, nemaivorbind de casca pe care o poartă actorul, pe parcursul înaintării în acțiune suntem copleșiți de anvergura cataclismului.

 

Exploreaza subiecte similare:

San Andreas

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 11 martie 2015 11:16
Foarte tari efectele speciale ;) , de abia astept sa apara filmul San Andreas ...
fendal pe 11 martie 2015 13:36
abia astept sa - l vad :P

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells