A fost ales titlul filmului în care se confruntă Superman şi Batman?

de Cristina Grigore în 24 Iul 2013
Acesta a fost dezvăluit de David Goyer în cadrul convenţiei Comic-Con de la San Diego

Fanii ultra-popularilor Superman şi Batman s-au bucurat nespus la aflarea veştii că cei doi supereroi se vor întâlni pe marele ecran într-o peliculă pe care Zack Snyder a anunţat-o în continuarea lui Man of Steel şi pe care cei de la Warner Bros. o plănuiesc încă dinainte de lansarea peliculei în care Henry Cavill a îmbrăcat costumul roş-albastru. Una din discuţiile preferate de aceştia este care dintre cei doi supereroi este mai puternic, iar titlul viitorului film – dezvăluit recent de scenaristul David S. Goyer la Comic-Con-ul din San Diego – nu face decât să pună paie pe foc.

„Nu suntem încă siguri dacă titlul va fi Superman vs Batman sau Batman vs Superman, dar sigur, este vorba de acea reîncleştare, de acea combinaţie între cei doi care va apărea pe marele ecran” , a spus Goyer, după ce anterior a menţionat şi că benzile desenate deja legendare printre fani, Batman: The Dark Knight Returns, din 1986, în care Batman are o confruntare feroce cu Superman, vor fi o sursă de inspiraţie pentru viitorul film.

Cei de la SlashFilm, site-ul care a citat declaraţia lui Goyer, au făcut însă o verificare printre domeniile web înregistrate recent de Warner Bros,, din care se poate deduce cum că titlul filmului va fi Batman vs. Superman. Cu siguranţă – şi fără legătură cu superioritatea vreunui dintre cei doi – titlul va fi ales până la demararea, anul viitor, a producţiei.

Exploreaza subiecte similare:

Zack Snyder, Man of Steel, Henry Cavill, David S. Goyer, Batman: The Dark Knight Returns Part 1

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 24 iulie 2013 10:51
Din punctul de vedere al forţei fizice Superman e mai puternic şi intelectual, Batman îi depăşeşte pe toţi din Liga Dreptăţi.
cristi23 pe 24 iulie 2013 12:11
ai dreptate......
Alo1986 pe 25 iulie 2013 10:32
Daca urmariti cu atentie "Justice League", seriile noi, o sa observati ca Batman din punct de vedere intelectual, este superior tuturor, conform benzilor desenate, nu ma refer aici la film...a existat o dezbatere acum ceva timp in care a fost propus ca si lider al eroilor pentru ca era cel mai bine pregatit, avand cate un "nemesis" pentru fiecare in parte...asadar, aici nu e vorba de forta fizica ci mai degraba modul de operare..:)
vladimir84 pe 24 iulie 2013 11:30
Sincer, credeam ca Superman si Batman vor fi parteneri, nu inamici. Nu-mi dau seama cu ce ar putea Batman sa aibe vreun avantaj asupra lui Superman, care practic este invincibil. S-o vedem si pe-asta.
Maryanf25 pe 24 iulie 2013 23:52
Cred ca se va referi la faptul ca Superman are un principiu: nu omoara oameni, orice ar fi. Pe cand Batman o face, sau cel putin a facut-o. Probabil de la asta va porni conflictul, dar cred ca se va rezolva pana la sfarsit pentru a face loc lui Justice League.
Alex4Fun90 pe 25 iulie 2013 02:02
De unde pana unde ai tras tu concluzia asta Maryan cu y ? Uita-te la filme si o sa vezi ca Superman este cel care omoara si nu Batman . Din punct de vedere moral Batman este peste Superman .
Theodoric pe 24 iulie 2013 11:32
Pai n-ar fi o idee sa se confrunte doi eroi intre ei.Ar pierde vremea ca si in The Avengers,in loc sa se infrunte cu Loki,Huwkey si Natasha,Thor si Iron Man,Thor si Hulk se lupta intre ei.Daca asta voi vedea si in Man of Steel 2 atunci nu cred ca va fi bun filmul
legiune pe 24 iulie 2013 11:50
Draga Cristina te rog frumos spune-mi si mie inclestarea feroce dintre cei doi sau ai facut doar o exagerare. Din care stiu eu ea nu existat decat sub forma unei imbranceli si o bucatica de kriptonita si am vazut tot ce inseamna Batman si Superman mai putin revistele desenate.
cristi23 pe 24 iulie 2013 12:13
ma bucur ca acest proiect prinde contur tot mai mult...si in trecut au mai fost tentative de a face un astfel de film insa.....nu s-a mai facut........de data asta sper ca o vor face........sper insa ca se va implica si chritopher nolan in proiect....el a revitalizat seria batman si poate aduce un mare plus acestui film....
Bayard pe 24 iulie 2013 12:57
Titlu foarte prost.
Jurevycius pe 24 iulie 2013 14:59
ce cretinitate pregatesc astia, pai eu credeam ca astia fac parte din Liga Dreptatii, acum vad ca vor sa faca superman vs batman, o sa urmeze catwoman vs wonder woman, prostie, asteptam filmul Liga Dreptatii
Bayard pe 24 iulie 2013 16:26
Mai curand o sa profite de Man of Steel 2 ca sa-l reintroduca pe Batman cu un nou actor. Asta in 2015. In 2016 o sa vina filmul Flash ... deja 3 oameni. Iar pt 2017 e planificat Justice League, care o sa mai introduca probabil 2-3 supereroi. Sigur Wonder Woman si mai vedem pe cine: Green Lantern, Martian Manhunter, Aquaman... vom vedea. O iau treptat
radurex25 pe 25 iulie 2013 15:14
Alo, tipul de culuare e Jhon Stewart, dar prima lanterna verde pamanteana e Hal Jordan, care e alb; sumt mai multe lanterne verzi de pe pamant
ddman pe 24 iulie 2013 17:46
Lasati-o mai moale cu Batman ca ar avea vreo sansa impotriva lui Superman. Si pana la urma nu prea inteleg de ce ar fi unul impotriva celuilalt cand au teluri comune?! Amandoi sunt aparatorii dreptatii samd.
sicone pe 24 iulie 2013 18:30
nu ma astept la nimic bun din partea scenaristului .man of steel e o dezamagire ptr mine.sa nu mai pomenesc de batman al lui nolan,care e cu mult sub batman al lui tim burton,ma refer la scenariu.deci ,vor fi o tona de efecte ,300 gr de dialoguri inteligente si 50 mg logica care nu are legatura cu superman sau batman din benzile desenate,dar se pare ca devine o moda sa faci filme fara nici o logica dar cu multe efecte,care merg de minune la copii mici, care nu au nevoie de altceva.
Cinefilul007 pe 24 iulie 2013 21:18
Batman-ul lui Nolan e sub Batman-ul lui Burton? Si asta se vede la scenariu? Co(a)ne! Ce fumasi? Batman-ul lui Nolan e sub cel al lui Burton cand vine vorba de penibil.
Cinefilul007 pe 24 iulie 2013 21:22
Deci eu nu prea inteleg. Acest Batman vs. Superman va fii o continuare a lui Man of Steel? Daca da, e cam aiurea... Ar trebui sa-l introduca pe Batman, asa, pe repede inainte. Sunt sigur ca dupa Batman: Begins, nu mai are nimeni chef sa vada readaptata povestea de inceput. Si nu inteleg, de ce ar trebui sa se confrunte? Ceva de genul Iron-Man vs Thor in padure ar fi de ajuns sa ne arunce pe ecran efecte speciale si comert ieftin, nu e nevoie sa produca un film intreg pentru asta.
Oricum, Batman il invinge. De ce? Pentru ca inteligenta surclaseaza muschii. 12
Sunt curios de proiect. Sper ca noul Man of Steel, sa fie Man of Steel 2, si nu ceva film ieftin de wrestling intre cei doi super-eroi.

Alex4Fun90 pe 25 iulie 2013 02:03
In sfarsit cineva care-i recunoaste inteligenta lui Batman , mult peste cea a lui Superman
cotzofica pe 25 iulie 2013 10:32
Ce mai pot inventa unii! Dacă Batman şi Superman i-au învins pe toţi, acum e cazul să vadă care din ei e mai bun. Următoarea provocare va fi confruntarea dintre Catwoman şi Wonderwoman. Titlul filmului va fi: Chick fight.
cosmin742000 pe 25 iulie 2013 15:12
Dupa ce aleg si titlul , promiteti ca ne lasati i pace cu nonsensul asta , macar pana va fi gata ?
radurex25 pe 25 iulie 2013 15:22
Vad ca multi se intreaba „de ce s-ar bate cei doi?”, asa ca va spun eu: BATMAN PARANOIC!!!! Singura persoana in care a avut incredere de cand a intalnit-o a fost Alfred, care l-a si credcut (ok, poate si Lucius Fox), restul au trebuit sa-i castige increderea; cu siguranta il vede pe Superman ca pe o amenintare, si o sa-nceapa sa-l ia la rost; kriptonita s-ar putea sa iasa din discutie la inceput, dar chiar si asa, Batman ii va crea probleme lui Superman; pe final poate devin prieteni si, cine stie, initiaza initiativa Ligii Dreptati; pace!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells