Un indien dans la ville

(1994)

Un indian la Paris

Poster Un indien dans la ville Postere Un indien dans la ville

Sinopsis Un indien dans la ville

Mai mult
Steph, un broker din Paris vrea sa divorteze si are nevoie de semnatura sotiei sale, dar aceasta este plecata de 13 ani si locuieste printre indienii de pe Amazon. Steph reuseste sa o gaseasca, dar afla ca are un fiu care a crescut ca un indian, caruia ii promite ca-l va duce la Paris. Intre timp, la Paris actiunile scad si Steph reuseste cu greu sa limiteze pierderile financiare. Dar problemele nu se opresc aici. Tanarul indian se indragosteste de Sophie, fiica partenerului tatalui sau. Aventura lor este descoperita iar fata este… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6

Caseta tehnică

AKA

  • An Indian in the City

Produs de

Canal+

Distribuitorul international

Buena Vista Pictures

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Deceoare pe 01 Iunie 2017 14:55
Varianta originală 1994
Un film plăcut care te destinde , despre alt fel de probleme familiale şi relaţiile cu generaţiile ulterioare . Păcat că în anul 1997 americanii au furat scenariul şi au făcut remake-ul "Jungle 2 jungle" cu Tim Allen .
1 0
alex_il_fenomeno pe 21 Septembrie 2012 18:35
o comedie frantuzeasca deosebit de placuta, cel care avea sa inspire la cativa ani filmul, sau mai bine spus remake-ul "Jungle 2 jungle" cu Tim Allen, prezentandu-ne aceleasi evenimente insa intr-un alt cadru ambiant. povestea e placuta, plina de surprize pe tot timpul ei, avand si acel umor frantuzesc ce te lasa fara replica in numeroase momente. mi-a placut, adresandu-se tuturor categoriilor de varste si oricaror asteptari. merita urmarit cu prima ocazie.
1 0

Spune-ţi părerea despre Un indien dans la ville

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells