The Presence

(2010)

Capcanele minții

Poster The Presence Postere The Presence

Sinopsis The Presence

In aceasta intunecata poveste de dragoste cu fantome, o femeie calatoreste la o cabana izolata unde se vede urmarita de o entitate care a venit sa locuiasca cu ea. Dupa ce apare si prietenul femeii, spiritul incepe sa bantuie obsesiv locul. Femeia incepe sa aiba un comportament ciudat, aflat la limita dintre sanatate mintala si posesie intunecata. Un debut remarcabil al directorului Tom Provost, o coloana sonora foarte buna si un stil hitchcockian.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: bogdi_07_yo
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.4

Caseta tehnică

AKA

  • La presencia

Produs de

Khartoum, Flatland Pictures

Distribuitorul international

Lionsgate

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
adyman pe 03 Martie 2011 12:21
o prostie! evitati!!!!daca ma jucam cu camera de la telefon iesea un film mai fain
3 1
Gabrielamatei pe 19 Martie 2011 02:38
Un film...:|
E unul dintre cele mai proaste filme cu care m-am intersectat pana acum, pentru ca nu am rezistat sa il vad pana la capat. Regie de incepatori, scenariul ieftin, neralist nici macar cu privire la teoriile despre spirite :)) Si jocul actorilor DEZASTRUOS! Tipa era falsa inca de la bun inceput, fiecare gest controlat... etc.. Foarte, foarte prost! Coloana sonora intr-adevar ok.
2 1
alex_il_fenomeno pe 21 Iunie 2013 01:56
Nu prea se asemana cu stilul lui Hitchcock, poate atmosfera destul de sumbra, si calma pe mai toata durata ei, gata sa explodeze in orice secunda, te poate duce la marele maestru al suspansului, insa in rest mai nimic... Filmul chiar a impresionat prin originalitate, intrucat mi-a luat ceva sa imi dau seama ce era cu acel personaj "pasager", apoi intriga si toate evenimentele create de protagonisti... In rest, foarte multa liniste, intrucat ma face sa cred ca este un film numai bun inainte de a merge la culcare, nicidecum vreun thriller sau horror.
0 0
lapidarium pe 23 Septembrie 2012 09:43
Casa cu buda in padure
Un film slab fara momente inspaimantatoare cu adevarat.L-as asemui mai degraba cu o drama proasta.Ideea de a arata fantomele inca de la inceput, basca, se mai sperie una pe cealalta si mai stau de vorba la o tigara, este de-a dreptul tampita.In plus de asta, buda arata a sanctuar (eu am zis initial ca aia se duc acolo sa se roage!).Mira Sorvino intruchipeaza un personaj anxios si depresiv, genul de femeie acra aflata la menopauza (sau de toapa biznis orientata catre client).Singurul lucru ce mi-a placut:casuta din padure de pe malul lacului Mirror.Un film de evitat.
0 1
gaahl pe 09 Octombrie 2011 23:18
nu e nici horror nici thriller nici drama. e 1 minut de pe la mijlocul altor filme
0 1

Spune-ţi părerea despre The Presence

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells