Sunnyside

(1919)

Idila pe camp

Poster Sunnyside Postere Sunnyside

Sinopsis Sunnyside

Angajat lucrator la o ferma, Charlie se indragosteste de Edna, fiica unui vecin, dar nu e deloc pe placul tatalui fetei. Atunci, el evadeaza intr-o lume de vis, unde poate fi alaturi de aleasa inimii lui.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Charles Chaplin Charles Chaplin Ajutor de fermier Edna Purviance Edna Purviance Frumoasa satului Henry Bergman Henry Bergman Villager and Edna's Father
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 03 Ianuarie 2017 16:50
Tristețea destinului unui mic vagabond
Om bun la toate la o fermă și la un hotel, ”micul vagabond” Charlot iubește o fată interpretată de Edna Purviance. Sosirea unui orășean în localitate deplasează interesul sentimental al al fetei către el. Charlot încearcă să-l imite pentru a o recâștiga pe aleasa inimii sale, dar rezultatul este ambiguu deoarece există două variante posibile, spectatorul neștiind care dintre ele este vis și care este realitate.

La fel ca majoritatea scurtmetrajelor cu Charlot, ”Sunnyside” degajă o mare tristețe datorată sorții nefericite a ”micului vagabond”. Personajul este umilit și disprețuit de toți, refugiindu-se într-o lume a visului care se frânge brusc odată cu trezirea la realitate. Umorul trist și pantomima inimitabilă a lui Chaplin conferă valoare acestor filme, aducând un strop de lirism unei lumi pragmatice și egoiste.

citeşte

2 0
carmen_angelus_romila pe 21 Octombrie 2018 10:52
Alaturi de preferata lui actrita, Edna Purviance, micutul vagabond, Charlot, contrar faptului ca este un simplu lucrator agricol, viseaza frumos la o iubire profunda, sincera si nepatata.
0 0
cosmin_kedii pe 24 Aprilie 2013 19:49
o comedie unde Charles Chaplin excelează in rolul lui ,,,,,,ca de obicei ,,
0 1
cetateanu pe 02 Octombrie 2010 18:06
Film care il are in rol principal pe celebrul actor de comedie Charles Chaplin in plus el asigurand si regia.Un actor care pe langa mimica specifica avea o mobilitate extraordinara putand face ce vrea cu corpul sau.
0 1

Spune-ţi părerea despre Sunnyside

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells