Spark

(1998)

Drum periculos

Poster Spark Postere Spark

Sinopsis Spark

Mai mult

Pentru un cuplu de culoare calatoria dinspre Chicago catre Los Angeles se transforma intr-un cosmar din clipa in care masina lor se defecteaza intr-un oras locuit de albi rasisti.

Byron (Terrence Howard) si Nina (Nicole Ari Parker) formeaza un cuplu tanar de culoare care se afla intr-un BMW, pe drumul dinspre Chicago catre Los Angeles. Din pacate pentru ei, masina li se defecteaza intr-un oras populat de albi, este vorba despre un loc in care epitetele rasiste sunt la ele acasa. Pentru ca sunt de culoare, li se cer 500…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
3 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.4

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
robywolf19 pe 25 August 2012 10:40
PRAFFFF!!!
Un film extrem de slab, unul dintre cele mai proaste care le-am vazut vreodata, un film plictisitor, cu un scenariu infect, nimic bun care sa te faca sa te uiti la el, daca asta e thriller Terminator 2 e comedie, nu recomand, m-am gandit putin ce nota sa ii dau 1 sau 2, dar pentru finalul cat de cat acolo dupa 2 ore de plictiseala am decis sa ii dau nota 2!!!
2 0
Pavel.F pe 22 August 2012 16:51
un thriller foarte bun merita vazut de mai multe ori,de la mine are nota 9.
0 1
alex_il_fenomeno pe 22 Iunie 2012 09:34
un thriller destul de reusit , care o apuca o pe cu totul alta panta decat ai crede la inceput , fiind totusi atat de simplist in desfasurare dar atat de complex in emotii si tensiuni . ceea ce mai impresioneaza este si cadrul in care se desfasoara actiunea , peisajele si atmosfera creata , precum si rasturnaril de situatie survenite pe toata durata peliculei . merita urmarit daca vrei sa iti omori timpul .
0 1

Spune-ţi părerea despre Spark

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells