My Name Is Khan

(2010)

Numele meu este Khan

Poster My Name Is Khan Postere My Name Is Khan

Sinopsis My Name Is Khan

Mai mult
My Name Is Khan

Tânărul Rizwan Khan, eroul nostru, un musulman din regiunea Borivali din Mumbai, suferă de sindromul Asperger; o formă de autism cu complicații pe latura socializării. La vârsta maturității, Rizwan se căsătorește la San Francisco cu Mandira, o mamă singură, hindusă. După evenimentele de la 11 septembrie, Rizwan este reținut de autorități, conduita lui dictată de tulburare făcându-i pe oamenii legii să-l considere suspicios. După arestare, bărbatul o întâlnește pe Radha, o…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.9

Caseta tehnică

AKA

  • Khan

Produs de

Dharma Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Fox Searchlight Pictures

Țara

India

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BabyBlueee pe 21 Martie 2010 17:51
un film exceptional:)
"in aceasta lume,exista doar 2 categorii de oameni:cei buni si cei rai"

23 3
Rapiditza pe 08 Februarie 2010 19:16
Cu siguranta va fi un film f bun.Am mare incredere in Karan.Insa sunt f dezamagita ca in Romania niciodata nu vor fi promovate astfel de filme.Vedem toate porcariile in cinema(nu are rost sa dau exemple) insa un film de genu asta nu.Drept dovada este "Slumdog Millionaire" care a avut lansarea in Romania DUPA castigarea Oscarului.Intrebarea mea este simpla...De ce??????
17 7
mvpsebi pe 30 Mai 2010 12:43
Sunt doar 2 feluri de oameni: buni si rai.
Nu prea le am io cu filmele indiene, dar asta e foarte reusit, cu multe de luat aminte. Defapt e gresit sa zici ca e un film indian si ca s-ar adresa doar fanilor acestui gen, e pt toata lumea, indiferent de natie, rasa sau religie. E inutil sa mai spun ceva de actori si prestatiile lor (chiar daca sunt unele mai mult decat onorabile) atat timp cat pelicula reuseste sa impresioneze extraordinar prin mesajul sau.

Nu aveam prea mari asteptari de la el, insa pot spune ca a fost unul din cele mai bune din 2010, cel putin fata de unele filme in jurul carora s-a facut mare zarva si care sunt mai degraba varza, gen Alice in Wonderland, Clash of the Titans, Wolfman, Iron Man 2, Robin Hood. Iar lista aceasta cu siguranta mai poate creste, insa filmele cu adevarat bune se vor lasa asteptate.

13 5
aripidezapada pe 09 Iunie 2010 21:48
Incredibil
La inceput mi se parea doar "ce frumoooooooos", apoi "ce profund..", ca apoi sa ma tot gandesc ca nota 10 nu e de ajuns pentru el. E incredibil! Nu stiu ce sa admir mai intai.. Cred ca in primul rand scenariul. Genial..... am adorat pur si simplu personajele. Ce tare era si ea, cat de buna... De el nu mai zic.. of, de fapt n-ar mai trebui sa zic nimic, simt ca vorbesc prea mult.
E un film genial. Si gata. Din care ar trebui sa invatam multe. Si gata :D A, si inca ceva: poate invatam si ca ar trebui sa iubim oamenii mai mult.. Acu chiar gata.

12 3
constantin.mocanu pe 27 august 2014 20:07
Deci ... gata ... acu chiar ... gata :P
dnamony pe 18 Septembrie 2009 23:27
il astept aparitia cu nerabdare pentru a vedea din nou in actiune cuplul de aur de la bollywood cum sunt denumiti shahrukh si kajol
10 5
danucu pe 14 Iunie 2010 23:04
"My name is Khan and I'm not a terrorist."
Este un film minunat prin mesajul sau profund. O filosofie de viata valabila pentru orice persoana, indiferent de religie, culoarea pielii, sex si altele...
Gresesc, de fapt; sunt mai multe principii de viata in film, dar mai bine le descoperiti singuri. Doua ore jumatate din viata in care aveti doar de castigat. Printre doua lacrimi (sau mai multe, de la caz la caz) si multa tristete te imbogatesti cu putina smerenie, credinta, speranta intr-un viitor mai bun, compasiune pentru cei din jurul tau.
E o sursa de inspiratie pentru oricine.

7 1
Sergiu.Lobont pe 19 August 2010 00:48
Din punctul meu de vedere... acesta este un film perfect. Indeplineste toate criteriile pe care le impun unui film ca sa il pot eticheta ca fiind perect. E un spectru de genuri, si anume imbina intr-un mod exceptional drama cu comedia, nivelul de suspans este unul incredibil iar reprezentatia lui Shah Rukh Khan este mult mai buna decat cea a lui Dustin Hoffman in Rain Man.
7 3
rAUL70 pe 23 Aprilie 2010 17:51
S
....................My name is Khan.....Oliver Khan:))
7 4
iondindeal pe 15 iunie 2010 20:42
=))
mvpsebi pe 26 iulie 2010 19:06
total pe langa..da' buna duma :))))
spriamarierose18 pe 12 Februarie 2010 20:41
Shahrukh Khan mi-a dovedit in cateva filme ca e cu adevarat un actor de valoare si poate juca roluri complexe si dramatice. Exista 2 categorii de filme indiene cele "la kilogram" cu miile si cele cateva zeci de de filme cu subiect dramatic si care au de transmis mesaje menite sa sensibilizeze sperand sa schimbe ceva in final. Daca ma gandesc la cele cateva filme indiene cu adevarat bune constat ca l-au avut in rol principal pe Shahrukh Khan. Mi-ar place mult sa vad acest film desi ma indoiesc ca va fi programat pe marile ecrane din Romania. PACAT ! Il vom vedea probabil peste cativa ani la Tv...cu mult noroc...
7 5
AlreadyStorm pe 16 Decembrie 2009 23:25
BLOCKBUSTER
SINT SIGURA CA VOM AVEA CE VEDEA ! DAR INAINTE DE ACEASTA DRAMA,ASTEPTAM DULHA MIL GAYA
7 7
deeasunshine pe 03 Mai 2010 19:41
exceptional
il recomand tuturor, si celor mai pretentiosi! acest film se bazeaza pe urmatoarea filozofie, care nici makr nu e filozofie, e cel mai simplu si cel mai usor lucru de constatat : exista oameni buni care fac lucruri bune si oameni rai care fac lucruri rele, si nu mai exista nicio alta diferentiere! am prieteni care au spus k nu se vor uita la acest film din principiu, doar pt k e indian! dar sa nu uitam "filozofia" de mai sus.... Un film bun e un film bun, indiferent de tara de origine!!! pacat, ei au avut de pierdut :)
6 3
superdepeche pe 28 Aprilie 2010 04:44
ABSOLUT GENIAL
NU SUN FANUL LUI SHAHRUKH KHAN,DAR TREBUIE SA SPUN CA ACEST ROL MI S-A PARUT EXCEPTIONAL PENTRU EL.CRED CA NU ERA NIMENI ALTUL MAI PRICEPUT SI MAI POTRIVIT PENTRU ACEST ROL.NU INTELEG DE CE CEI CARORA LE PLACE JAZZ-UL NU SE UITA LA FILME CU ...JAZZ SAU DESPRE JAZZ!
SAU POATE LE PLACE ALTCEVA..WHATEVER!
UN FILM EXCEPTIONAL CARE MERITA VAZUT

6 3
iondindeal pe 27 Martie 2010 18:22
film indian
Eu l-am vazut si garantez ca`i foarte bun filmu'.In general filmele indiene sunt mai pentru sufeltu' omului asa,chiar dak is pline de clisee mie imi plac.
5 5
iondindeal pe 27 martie 2010 19:05
care mai stiti filme indiene bune ziceti`mi si mie pe privat.
RomaniaMare pe 28 Mai 2010 05:49
Este un film foarte bun,care prezinta realitatea vietii actuale vazuta din alta privinta.
4 1
bizonul pe 10 ianuarie 2016 08:05
Ce-i drept asa este si dupa mult timp vad si eu un film indian reusit. Nu mai spun ca National Tv. este plin de idiotenii indiene ce iti lasa un gust amar. Aici la Pro Tv. am fost convins ca in India se fac si filme bune.
cris93 pe 08 Aprilie 2010 18:20
super
super film :X am si plans la el:X ( my name is khan and is not the terorist) ......
4 5

Spune-ţi părerea despre My Name Is Khan

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu My Name Is Khan
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells