Blue Car

(2002)

Masina albastra

Poster Blue Car Postere Blue Car

Sinopsis Blue Car

Talentata de 18 ani Meg (Bruckner) a fost abandonata de tatal ei si neglijata de mama sa care muncea prea mult. Lasata sa aiba grija de sora ei mai mica cu probleme emotionale, lumea ei incepe sa se naruie.

Isi gaseste un refugiu in a scrie poezie si are deasemenea si suportul profesoarei ei de engleza, D-na Auster (Straithairn). Dar ceea ce a inceput sa o relatie mentor – elev, incepe sa devina un pic mai complexa.

Uneori e nevoie de o adevarata calatorie pentru a te descoperi pe sine
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

Produs de

Peer Oppenheimer Production Inc.

Distribuitorul international

Miramax Films

Țara

SUA

Site oficial

Blue Car
Film disponibil pe DVD în România

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 07 August 2011 00:29
Am ţinut să văd acest film pentru că voiam neapărat să văd cum joacă Agnes Bruckner, care mă impresionase în The Woods, unul dintre filmele mele preferate. Aici, încă la început, a avut şi câteva stângăcii, dar per ansamblu a intrat foarte bine în rolul Megan, poeta-adolescentă cu o sensibilitate aparte şi multe probleme de familie. Se întrezăreşte la ea o anumită naturaleţe care te convinge. Pelicula este un fel de dramă de familie, intensă, dar din păcate destul de previzibilă ca intrigă, ceea ce îi diminuează din calităţi. Se remarcă imediat faptul că începutul şi finalul au o forţă şi un dramatism aparte, care însă nu sunt la fel de bine redate în restul peliculei (aici mă refer la regizor şi scenarist, nu la interpretare). Apreciez totuşi reflectarea bună a inocenţei şi problemelor aferente unei vârste fragede. Merită văzut de… citeşte
1 0
ana.upf pe 12 Februarie 2011 01:53
Marturisesc ca mi-a intrecut cu mult asteptarile. Un film care merita vazut, in opinia mea. Nu inteleg totusi de ce in sinopsis se vorbeste de o profesoara de engleza, cand este evident ca David Strathairn e barbat!! :)
1 0
ella16 pe 12 Decembrie 2010 23:50
da
un film destul de bun . mi-a placut foarte mult . il recomand !
1 0

Spune-ţi părerea despre Blue Car

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells