7.8 / 10
6 voturi
Locul naşterii: Pápa, Ungaria · Data naşterii: 15.03.1939 (85 ani) · Ocupaţie: Actriță · Zodia: Peşti

Biografie

A absolvit in 1981 Academia de Artă Teatrală Szentgyörgyi István din Targu Mures. S-a angajat la Teatrul de Nord Satu Mare. Actrița are un talent desăvârșit la dans și cântec,cît și în interpretările dramatice. Cariera ei ascendentă este ruptă în două din cauza unui accident în care pierde o mână și un picior. Din 1991 este profesoară la Academia de Artă Teatrală din Targu Mureș.

Actrita Éva Papp a primit premiul de excelență pentru...

mai mult
Au contribuit la această pagină: zgubi, kingagnik Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Iulidesprefilme pe 22 Ianuarie 2013 18:15
Poate fi văzută în serialul Lumini şi umbre...Accidentul cumplit pe care l-a avut i-a oprit ascensiunea artistică...
1 0
blacksea_rider pe 01 Ianuarie 2022 06:18
Poza,indoielnica....am adaugat doua,iar bio ciudat...nascuta '39(adevarat),dar absolventa Bucuresti IATC 'in 81,la 42 ani,cred ca-i o confuzie cu o alta actrita Eva Pap,nascuta '39,dar absolventa Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din Budapesta (1961)...merge cinemagia !.... Florin Condurateanu: "Un rol interesant de succes la public avea frumuşica actriţă Eva Pap, învârtea cu farmecul ei iţele, dar o neatenţie pe un peron a împins-o într-un accident şi trenul i-a retezat piciorul şi mâna."
Servitoarea era interpretată de Eva Pap, iar actrița a avut în timpul filmărilor un accident îngrozitor. Eva urma să pleace acasă. Era proaspăt căsătorită și o aștepta soțul său pentru că primeau mobila. Probabil era obosită și când a coborât din tren a vrut să treacă peste șine. A venit un tren din partea opusă și i-a tăiat ambele… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Éva Pap

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells