8.1 / 10
7 voturi
Nume real: Cristea Avram · Locul naşterii: Bucureşti, România · Data naşterii: 31.08.1931 · Data decesului: 10.01.1989 · Ocupaţie: Actor · Zodia: Fecioară
A contribuit la această pagină: hellenhellenna Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 17 Iunie 2013 21:11
frumos barbat
Dar ca actor nu imi spunea mare lucru.A jucat in unele filme mediocre dupa emigrarea in Italia.
0 0
Iulidesprefilme pe 11 Iunie 2013 20:27
În 1966 a jucat în filmul Mamaia (producţie: Franţa), regizat de Jose Varela, alături de Adriana Bogdan. Acelaşi actor mai are o pagină cu numele Chris Avram, unde am adăugat câteva "evenimente" din viaţa lui...
0 0
hellenhellenna pe 24 Noiembrie 2010 14:51
Cristea Avram
Actor - Filmografia
1. Zodia Fecioarei (1966)
2. Steaua fara nume (1966)
3. De-as fi Harap Alb (1964) ... Spanul
4. Anotimpuri (1963)
5. Poveste sentimentala (1960)
6. Nu vreau sa ma insor (1960)
7. Darclee (1959)

0 0

Spune-ţi părerea despre Cristea Avram

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
  • Îţi place sau deteşti acest actor?

    Adaugă-l într-o listă!

Best of Cristea Avram

Film Steaua fără nume

Cod Embed

Feedback