Remake-ul lui The Crow, pierdut în drumul spre marele ecran. Filmul și-a schimbat iar regizorul

de Cristina Grigore în 4 Dec 2014
Cel care va sta acum la cârma peliculei este un protejat al lui Edgar Wright, pe nume Corin Hardy

Unul dintre proiectele cinematografice ale momentului prinse într-un „coşmar al producţiei”, aflat de ani de zile în dezvoltare şi amânat succesiv de Relativity Media, este remake-ul lui The Crow.

Regizori, actori şi producători au abandonat pe rând pelicula, penultimul dintre cei desemnaţi la cârma acesteia fiind F. Javier Gutierrez, care s-a orientat recent spre un nou film din seria horror Ring. Potrivit Deadline.com, studiourile i-au găsit rapid un înlocuitor, pe tânărul cineast Corin Hardy. Numele său este legat de o serie de reclame, videoclipuri şi scurtmetraje, însă noul The Crow i-ar aduce popularitate şi confirmarea încrederii acordate de Edgar Wright, cel are l-a recomandat pentru scaunul regizoral.

În rolul central, cel al lui Eric Draven, rămâne încă Luke Evans. Producătorul filmului, Edward R. Pressman speră să demareze producţia filmului în primăvara anului următor.

Exploreaza subiecte similare:

The Crow, Corin Hardy, F. Javier Gutiérrez, Luke Evans, Edward R. Pressman

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 4 decembrie 2014 11:39
Degeaba. Pot sa faca yece noi continuari, unul va ramane "The Crow" - Brandon Lee.
fendal pe 4 decembrie 2014 14:31
Adevarat

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells