John Wick: Chapter 4 îl cooptează pe actorul din It, Bill Skarsgård

de Marina Florea în 10 Iun 2021
Posibilul subiect al filmului - John Wick (Keanu Reeves), doritor să se răzbune pe Winston (Ian McShane) pentru trădare

Collider anunță că Bill Skarsgård, cunoscut pentru rolul clownului malefic Pennywise din It și It - Capitolul 2, este în discuții pentru un rol deocamdată necunoscut din John Wick: Capitolul 4.

Skarsgård va juca alături de Keanu Reeves care își continuă rolul binecunoscutului John Wick. Donnie Yen (Ip Man) este în rolul unui alt asasin, unul care „împărtășește același trecut și o parte din aceeași dușmani”, cântăreața pop Rina Sawayama joacă un rol deocamdată necunoscut, Ian McShane revine în rolul lui Winston, Shamier Anderson (Wynonna Earp) apare în distribuție.

Deși detaliile acțiunii nu sunt cunoscute deocamdata, putem crede despre Capitolul 4 că va începe după evenimentele din John Wick: Capitolul 3-Parabellum, cu John Wick (Keanu Reeves) doritor să se răzbune pe Winston (Ian McShane) pentru trădare, ducând astfel lupta direct în cercurile înalte.

Derek Kolstad, care a semnat cele trei filme John Wick anterioare, a anunțat că nu va mai semna scenariul pentru John Wick: Capitolul 4. Co-scenaristul Shay Hatten și Michael Finch (American Assassin) vor fi autorii scenariului, iar Chad Stahelski va semna regia.

 

Exploreaza subiecte similare:

John Wick: Chapter 3 - Parabellum, Bill Skarsgård, Keanu Reeves

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells