Iată cine va regiza ultimul film din seria Fast and Furious, „având o înțelegere înnăscută asupra subiectului seriei”

de Gloria Sauciuc în 24 Apr 2023
Louis Leterrier și Dominic Toretto vor fi în continuare o „familie frumoasă”

Următorul film din seria Fast and Furious l-a cooptat pe Louis Leterrier ca regizor, anunță Variety. Regizorul lui The Transporter va semna regia următorului film din marea finală a seriei Fast and Furious. Noul proiect e o extensie pentru Fast X, cel de-al 10-lea titlu al lui Vin Diesel ce va avea premiera pe 19 mai.

Leterrier l-a înlocuit pe Justin Lin în postura de regizor la Fast X în luna mai a anului trecut, o înlocuire de urgență care, cu siguranță, a condus la ceva important pentru restul echipei - din care mai fac parte actorul Vin Diesel și echipa veterană alcătuită din Michelle Rodriguez, Ludacris, Tyrese Gibson și Charlize Theron.

 „În regia lui, Fast X este un thriller intens care are parte de toată acțiunea, emoția și turnurile așteptate de fani - și de câteva în plus”

„Louis s-a alăturat echipei Fast&Furious fără probleme, având o înțelegere înnăscută asupra subiectului seriei, mai puternic ca niciodată după două decenii. În regia lui, Fast X este un thriller intens care are parte de toată acțiunea, emoția și turnurile așteptate de fani - și de câteva în plus”, declara președintele Universal Pictures, Peter Cramer.

Din palmaresul lui Leterrier mai fac parte seria Transporter, cu Jason Statham, Clash of the Titans și Now You See Me. În TV, regizorul a semnat regia lui Lupin și a filmului câștigător de Emmy The Dark Crystal:Age of Resistance.

Exploreaza subiecte similare:

Fast X, Louis Leterrier, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Ludacris, Tyrese Gibson, Charlize Theron

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells